• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nanu rewelacja! Mi do takiego pięknego kącika jeszcze daleko! My za miesiąc mamy mieć remont. I na razie udało mi się sprzedać kilka mebli i z pokoju Lili zrobiła sie graciarnia chwilowo:/. Ale w środę musimy to ogarnąć bo kobitka przyjeżdża po szafy i po prostu będzie mnie wstyd.

A Lili właśnie biega po moim pęcherzu i już nie wiem czy chce iść do toalety czy nie :-D

Matylda też jest milosniczka mojego pęcherza:)
Często się zastanawiam czy już muszę do kibelka pedzic czy jeszcze wytrzymam chwilę. ...
Najlepsze ze ona od 2wizyt jest głową w dół więc wychodzi na to ze boksuje mnie pięściami:)

Waleczne Dziewuszki mamy:) . Ja czuje takie rytmiczne puknięcia i to najczęściej tak lekko po prawej stronie. Śmieje się bo jak jadę autem i słucham swojej ukochanej płyty Florence and the machine to jest taka jedna piosenka gdzie od pierwszych taktów słychać perkusję i Lilianka zawsze zaczyna sie ruszać na tej piosence i strzela mi masę kopniaków! W sumie to nie wiem czy jej sie podoba czy wręcz przeciwnie, ale ja uwielbiam jej kopniaczki więc z namiętnością puszczam tą piosenkę :D

Nanu w efekcie koncowym te sowy nie takie straszne;-)

Co do pecherza...ja zaczelam uzywac podpasek, bo moj jak nacisnie to mi po prostu po nogach lecialo...tragedia w chwili gdy poczulam, ze musze do wc to juz powinnam na nim siedziec. A robi mi takie numery czesto, wiec nie mam wyboru dlugie podpachy ze skrzydlami albo pampersy;-)

No nic spokojnej nocki kobietki:-)

Witam sie juz z pracy... :zawstydzona/y: Musialam przyjechac bo przez to ze bylam w szpitalu to tata sam musial jezdzic do hurtowni, mama w sklepie a maz biedny ma ropien i cala twaz napuchnieta, wczoraj mu zeba wyrwali, a dzisiaj idzie na kontrole czy nie trzebabedzie chirurgicznie tego leczyc :-( Jak bedzie wszystko dobrze to pozniej do mnie dojedzie i mi pomoze bo jednak do 14 moze mi byc ciezko. Wolalam jednak stanac w sklepie niz jechac po piwsko i inne takie bo tam musialabym wiecej chodzic wiec mama pojechala z tatkiem a ja w sklepie sobie siedze :) Wczoraj oczywiscie wyszlam tylko ze szpitala i momentalnie brzuch mi sie zrobil twardy :eek:, ale to chyba juz z nerwow i strachu. Za tydzien mam wizyte u gin wiec moze ona mi zrobi ktg wydaje mi sie ze widzialam ta maszyne u niej. Jak narazie ok, rano wlozylam sobie lutke, wzielam nospe i magnez i jest ok :)

Izka super ze wszystko ok!! :D
Wikam widze ze u ciebie tez dobre wiesci :)
Nanu super te sowy wygladaja chociaz przyznam szczeze ze jak pierwszy raz je pokazalas to mnie troche "przerazily" ;p
Mala gatinka jest slodziutka, juz widze ja razem z Wojtkiem Marty :-D

Napewno o kims zapomnialam wiec wybaczcie :zawstydzona/y:

Oczywiscie kciuki za staranka!

Hehe myslalam ze sie poplacze jak czytalam o tych kubkach :D:D pewnie biedny zabardzo sie staral zeby zrobic dobre i sie zestresowal :-D

Ostatnia edycja:
Pytanko o test owulacyjny. Czy jesli kreska testowa wychodzi tylko minimalnie jasniejsza od kontrolnej, sa prawie takie same, to to jest nadal negatywny wynik? Juz 20 dzien cyklu, wczoraj mi tak wyszlo, ale oczywiscie zadnych objawow plodnosci nie mam, wiec to pewnie negatywne... Szukam tego jajeczka i szukam, i nic.

reklama
Nanu piękny kącik :)

Ja byłam wczoraj u mojego gina i dał mi Bromergon na zbicie tej prolaktyny. Oczywiście chciałam kupić wczoraj,bo owu się zbliża,ale nie było w aptece.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry