• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj ta nasza Gattinka to nalamie meskich serduszek:-) jak laleczka:-)

Nanu podziwiam, ja juz najlepiej jednak czuje sie w lozku...

Wikama bardzo sie ciesze, ze jednak mialysmy racje mowiac ze gdy bedzie czas to sie bedziemy denerwowac...luzik i wiecej wiary:*

Izka Tobie rowniez gratuluje dobrych wiesci i udanego zakupu;-) bedziesz miala teraz na czym latac:-D tylko uwazaj na kable;)

A u mnie...rano eM stlukl mi ulubiony kubek, zalal sciane cappuccino i pol podlogi w kuchni...no tak mnie ten widok rozsmieszyl a ten biedny czekal na zjebke:-D. No wiec zmylam sciane, potem podloge no i wyruszylismy do urzedow...o dziwo zalatwilismy wszystko lacznie z moim ubezpieczeniem. Okazalo sie, ze jako chyba jedyna mialam nadane dwa numery (cos jak u nad pesel) to tu jest od ubezp. socjalno-rentowego:-D i to nadaja raz na cale zycie...no to nie wiem czy oni mnie to widzieli w dwoch osobach, czy jeden dostalam na nastepne wcielenie:-D
No i poszlismy testowac wozki oj M mial ubaw i wszystkie rozkladal skladal i cudowal, przejrzelismy co jeszcze brakuje no i wierzcie albo nie poczatek marca to on chce isc kupowac i szykowac kacik malego:-) szok...
Wieczorem co moje slonce zrobilo?? Stluklo kolejny kubek szykujac cappuccino:-D

Mycha te kubki to eM tlucze chyba na szczescie;-)gratuluje pozalatwiania wszystkich spraw urzedowych, moze Ty Kochana w dwoch osobach jestes:-D

Iza gratki za udana wizyte ciesze sie ze wszystko gra i buczy:tak:

Izka super ze wizyta udana.Gratulacje!!!
Ewcik za twoja trzymam w czwartek kciuki&&&&&
A ja jeszcze w piatek sie chwalilam kolezankom na spotkaniu ze u mnie ciaza to jednak cos olepszyla bo przynajmniej ustapily ciagle bole plecow i co wykrakalam sobie.Dzisiaj plecy bola jak cholera.ale niewiem czy to na chorobe czy jak,bo i pod kolanami mnie cholernie boli jakby ktos za moje zyly ciagnal.albo poprostu niemoj dzien.Zrobilam sobie herbatle i leze w lozku z telefonen.M wroci pozno bo ma popoludniu i potel chce sie jeszcze na silownie wybrac.No nic wyrzucilam moje zale i ide spac bo jutro o 9 ma moja polozna przyjechac.
wyobrazcie sobie nakupilam sobie dzisiaj cebulek do ogrodka na wiosne a u nas od jutra nadawaja powrot zimy z opadami sniegu.juz mam dosyc zimy

karo ja też już czekam na wiosnę.. wyjść na zewnątrz na huśtawkę, pobujać się, powdychać powietrza a tak to zimno i ponuro :/

Nanu ale super kącik!!!!!!! wyszło extra! a ten regał obok kołyski masz z ikeii?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry