• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziendoberek laseczki :-)

Magda to teraz zbijać prolaktynę i do dzieła :) znacie już przyczynę niepowodzeń, więc raz dwa się uda jak tylko leki zadziałają :)

Katherine jak ja robiłam test owu i wychodziły mi dwie kreski prawie takie same to też uznawałam za pozytywny, u mnie też nie było żadnych objawów płodności, mój śluz robił mnie w balona :-p a jednak zaskoczyło :-)

ona to ma Ty tam się nie przemęczaj!!!!!

a ja wysłałam już męża do pracy, jem śniadanko i jadę odstać trochę w kolejkach w urzędzie skarbowym, wydziale komunikacji i u ubezpieczyciela ehhhh się sprzeda samochód i tyle zachodu z tymi papierami :/

Magda nie zazdroszczę tego leku. Ja go dostałam po # na powstrzymanie ewentualnej laktacji. Tak mnie rozwalił od środka że sama ze sobą nie bylam w stanie wytrzymać! Mam nadzieje ze u ciebie będzie spokój. Może to była kwestia okoliczności u mnie.

Myszko to ładnie że Paul az do noszenia podpaski mamę zmusza. Na szczęście już niedługo; )

Gattinka jest naprawdę cudna!

Cieszę się że sowy okazaly się nie takie straszne:)))) ja zadowolona jestem! Mam nadzieję że Matylda też będzie:D

Onatoma uważaj na siebie!

Katherine z testami owu nie pomogę bo zdążyłam tylko 1 cykl z nimi przejść i daleko mi do eksperta!

Pogoda u nas paskudna, deszcz ze śniegiem i -2. Brr..

Ostatnia edycja:
Cześć kochane..
ja jakoś w gorszym nastroju ostatnio..troszeczkę się boję tego że nie było widać zarodka.. i wiem że u niektórych pojawia się później, itd.. ale zmora pustego jaja śni mi się..i zaczęłam się bać. Nie wiem czy wtedy też przyrasta ładnie beta? Nie wiem od kiedy powinno być widać wnętrze pęcherzyka? Zastanawiam się czyby jednak w piątek nie pójść na kolejne USG.. wtedy to będzie 6 tyg + 2 dni..mam mętlik. Chyba po prostu po tych wszystkich doświadczeniach trudno jest założyć,że teraz będzie wszystko super.
A ogólnie od 2 dni cierpię na bezzZZzzZsenność..
Katherine- ja miałam owulkę a testy owu nigdy nie wyszły mi pozytywne ;p nawet teraz w ciaży nie wychodzą:-p.

Gattinka- prześliczna :) jestem ciekawa jak Gatto się czuje po cesarce..czy ta rana mocno jej doskwiera..?

Nanu- pokoik śliczny :)))

Ostatnia edycja:
MartOOcha, byłaś na usg w 5 tygodniu? To na razie spokojnie. W piątym widać tylko pęcherzyk. Ba, znam przypadki, że w szóstym też. Moja ginekolog uważa, że niedobrze jest za często robić usg. Jak znowu zajdę w ciążę, będę się starała robić ich mniej. Choć wiem, jak to trudne...

Dzień dobry!

Pytanko o test owulacyjny. Czy jesli kreska testowa wychodzi tylko minimalnie jasniejsza od kontrolnej, sa prawie takie same, to to jest nadal negatywny wynik? Juz 20 dzien cyklu, wczoraj mi tak wyszlo, ale oczywiscie zadnych objawow plodnosci nie mam, wiec to pewnie negatywne... Szukam tego jajeczka i szukam, i nic.

Ja bym wzięła za pozytywny :tak:

Martoocha ja wiem, że ty już byś chciała płeć znać, ale niestety. Ciąża i macierzyństwo to nauka pokory i cierpliwości ;-)
Znam baby które w 5 tc nic jeszcze nie widziały. Betka wzrosła ci książkowo!!!
Postaraj się "nie myśleć" i droga małych kroczków!

Martuś przy pustym jaju jest bardzo niska betka i słabo rośnie-u mnie tak było przynajmniej.
U nas dzisiaj nasypało dużo śniegu. eM miał jechać do Gdańska służbowo ale już ponad 1,5godziny czeka na kolegę który miał go zabrać po drodze. Na 11 powinni tam być więc raczej nie ma sensu wyjeżdżać.
Ja chciałam iść do ciotki z wizytą ale pogoda i mi pokrzyżowała plany- nie ujadę z wózkiem. I tym oto sposobem nie mam obiadu (planowałam zrobić zakupy po drodze). Nawet zamówić nie mogę bo eM wybrał mi gotówkę z portfela. Chyba że poszukam czegoś z dostawą gdzie można kartą zapłacić.

Nanu piękny kącik, te sowy mnie też przerażały ale wyszło ślicznie.

Martoocha zapominajka dobrze mówi. Rozumiem cię doskonale. Każda z nas ma na początku największe problemy z cierpliwością. A niestety nic nie da się tu przyspieszyć! Daj czas i szansę kropeczce sie zagniezdzic i zadomowic w twoim brzuszku:)))
A sama szukaj sobie wszelakich zajęć! Wszystko będzie dobrze ale teraz spokojnie i bez pośpiechu!

Chciałam się pochwalić zakupami lumpkowymi :-D za spodnie, koszulę i kamizelkę dałam 8zł. Kurtka z allegro za 10,5. A na końcu mój synek trzyma sobie buteleczkę z herbatką :-)
IMAG0045.jpgIMAG0046.jpgIMAG0047.jpgIMAG0044.jpg

reklama
Czesc piekne:-)

Wstalam i ja... No i co ja tu widze??

Martoos czy Ty musisz kopa w doopsko zarobic?? Co to za wymysly, co?? Beta jak z kosmosu, przyrost prawidlowy, a Ty wymyslasz...uwaznie, powoli i bardzo glosno przeczytaj sygnaturke!!!
Skad Ci sie wzial pomysl na puste jajo?? Jeszcze tylko to pozostalo do kompletu niepowodzen?? A co potem??
Normalnie az musialam nakrzykac z rana:-(. Czekamy kochana do 4.03, nie rob nic wczesniej, sluchaj lekarza, bo dobrze i z sensem gada. 4-tego juz bedzie serduszko, dlatego nie ustawil wczesniej usg, bo nie ma sensu. Nic nie bedzie widac poza kropka...cofnij sie na watku i poczytaj jak wszystkie brzuszki zaczynaly...dokladnie tak samo kochanie:* glowka do gory i zamiast czytac za duzo w necie, wez ksiazke :-)

Onatoma no moj mnie tymi kubkami tak rozbawil, ze nie moglam sie uspokoic ze smiechu...dzis mowie zrob mi kawy, a ten a mamy tyle kubkow?? No wiec mowie, jak nie ma to mi zrob w filizance, albo plastiku:-D

Marta fajne zdobycze :-) jak na kawalera przystalo koszula musi byc;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry