• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iza mam nadzieję, że to jest właśnie ten problem, bo tak jak piszesz - będę brała leki i będzie lepiej.

Nanu podobno mogę mieć mdłości,wymioty itp. Mam refluks i nadwrażliwy żołądek,więc obawiam się,że to nieuniknione. Lekarz powiedział,że jak będzie bardzo źle to wymieni mi na inny lek, ale on akurat wierzy w ten. Zobaczymy :)

Martula poczekaj do marca i wtedy usłyszysz piękne serduszko :*

reklama
5 tydzień i 4 tydzień-wtedy było USg (oczywiście czas umowny, bo nie mialam monitoringu). No nic..dzięki dziewczyny. Rzeczywiście pozostaje czekać.Mogę mieć nadzieję,że ładny przyrost bety zapowiada coś pozytywnego.

Dziewczyny, wklejałam już na wątku lutowym, ale i z Wami się podzielę, bo to moje pierwsze testy owu i nie wiem, jak interpretować. Na tyle mnie frapuje wczorajszy wynik, że machnęłam fotkę:

Zobacz załącznik 540203

Jak to rozumieć? Na tak czy na nie? Pytam pro forma, bo i tak na wypadek wszelki do działań przystąpiliśmy ;)

Marta fajne zdobycze :-) jak na kawalera przystalo koszula musi byc;-)

Koszula niestety jest na rozmiar 56 ale za tę kasę grzech było nie kupić. Jeszcze będę polowała na 62 żeby na święta było. Tylu gości się do rodziców zapowiedziało że musimy wyglądać. Mama w czwartek idzie kupić sobie coś żeby ten brzuszek ścisnąć pod sukienką :-D:-D
Co do koszul dla małego to w c&a albo h&m kosztują około 50zł- w sumie pewnie raz albo dwa mu to ubiorę bo w domku mało wygodnie takiemu maluszkowi.

Martoocha nie wymyślaj! W 5 tygodniu to czasami nawet nic nie widać i tak było u mnie, problem jest jeżeli w 8/9tygodniu nie widać zarodka. Twoja kruszynka ma jeszcze dużo czasu! Na usg wcześniej nie idź niż ten 4.03. bo możesz nie zobaczyć zarodka a naprawde bardzo często jest tak że zarodek jest widoczny ok 7. Co do Bety przy pustym jaju to rzeczywiście najczęściej jest zły przyrost (bardzo niski i absolutnie nie odpowiada odpowiedniemu tygodniowi). U Ciebie wszystko idzie książkowo :)

Marta super ciuszki! A Wojtuś jak szybko chwycił flache :)! Z mojej Wiki to był leniuch i sama butle trzymała dużo później!

Nanu chciałam wkleić fotkę pokoju Li image.jpgli i niewiem czy sie wkleiły czy nie. Jeżeli nie to później to zrobię!

Ona-to-ma spokojnie tylko w tej pracy! Nic nie dźwigać proszę!!!

Katherina ja na testach owu się nie znam bo nigdy nie używałam! Ja bardzo szybko zachodzę w ciążę, tak było już trzy razy, pomyśleliśmy z mężem o Dzidzi i już byłam w ciąimage.jpgży ale mam problem z donoszeniem. Na Twoim miejscu bym się poseksiła ;)! Na pewno nie zaszkodzi

reklama
Nanu mieliśmy taki malutki pokoik do którego wkładałam za małe ubrania Wiki czy zabawki których nie używa i zawsze trzymałam tam porządek ale od kiedy poległam to króluje tam Wiki i M. I tak oto po czterech miesiącach zrobił się taki burdel, a to malutkie pomieszczenie nareszcie przerobimy na garderobę dla dziewczynek i na pościele :). W czwartek ma przyjechać kobitka po meble - więc jest okazja by zmobilizować M. do pomocy przy porządkach :-p! Planuje ten pokój pomalować na biało, kupiliśmy lampę w pastelowych kolorach i chce kupić białe zasłonki. Także remont zaczynamy 02.04. na trwać 5 dni, później kupimy wykładzinę ( chciałam szarą ale nie wiem czy nie za jasna będzie, najwyżej róż) a meble weźmiemy z pokoju Wiki tylko łóżeczko dokupić musimy. A tak na razie wygląda pokój Wiki, też już jest bałagan bo nie mogę dźwigać i ciężko mi u niej codziennie układać wiele rzeczy. Też planujemy pomalować na biało, kupić identyczną wykładzinę jak w pokoju Lili i mebelki z Ikei, ale już takie bardziej dla nastolatki ;) niż małego dziecka.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 51
  • image.jpg
    image.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć