• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ewcik a u mnie samopoczucie takie sobie znowu,a juz niemowiac o pogodzie.Jutro ostatnie spotkanie w szkole rodzenia chcialabym bardzo isc z M wiec dzisiaj jeszcze poleze i moze jutro bedzie lepiej.
Nanu ja tez troche szydelkuje,mam juz die czapeczki i skapetki zrobione.A ty bedziesz robila takich duzo kwadracikow i laczyla to w calosc czy jak?
Wikama kciuki za wizyte w piatek
A mnie przedchwila kolezanka napisala ze w ciazy jest i ma termin na 17sierpnia ale ma duzego krwiaka ktory zagraza zyciu dziecka.Bardzo sie boi.Ma dzisiaj wizyte o 16,ma po napisac co jej lekarz powiedzial.Czekam juz z niecierpliwoscia

izka gratki udanej wizyty:-)imię macie już wybrane?

jeszcze nic nie mamy, czekamy na potwierdzenie płci to będziemy myśleć :)
ale mąż w radiu jakoś pod koniec stycznia słyszał że imieniny ma...... Spycisław i tak się uśmiał, że mówimy do brzucha Spyciu :-p

Nanu kurde też myślałam, żeby siedząc w domu wziąć się za szydełko lub druty ale chyba nie umiiiiiiim :-(

Dziewczynki zadzwoniła pediatra że jednak by chciała Wojtka zobaczyć ze względu na tą hemoglobinę w dolnej granicy normy. Więc poszłam-dziecię zdrowe, rośnie ładnie, oznak anemii nie widać. Ale zaniepokoiła mnie bo powiedziała że ma małą przepuklinę pępka i że może mu się jeszcze zarośnie a jak nie to operacja. Miała któraś z Was do czynienia z czymś takim?

Marta nie denerwuj się! To nie jest nic groźnego, przeczytaj proszę artykuł wpisując w przeglądarkę: przepuklina pępkowa u dzieci parenting. Nie mogę wkleić adresu lecz jestctam bardzo fajny artykuł na ten temat. Przepuklina najczęściej zarasta sama do 1 roku życia. Będziesz musiała obserwować Wojtusia i pojawiać się częściej u pediatry. Będzie dobrze :*

Wikama dzięki, w międzyczasie przeczytałam i się uspokoiłam :-D byłam przerażona bo mój brat miał przepuklinę i poważne komplikacje po niej ale to była przepuklina mosznowa czy jakaś tam.

Nanu naprawde niezla zabawa z tymi kwadratami.Ja mialam nie za gruba welne w domu i tylko dwa kolory ale chcialam wyprobowac 1361292327610.jpgJutro musze grubsza welne kupic.A to ostatnie wyniki mojego wyszywania pieluszek1361121436899.jpg1361121274360.jpgZdjecia niewyrazne bo robione telefonem.Ta druga niebieska to dla mojego siostrzenca.I moj dzisiejszy brzuszek bo jak juz podlaczylam telefon pod laptop:1361279442565.jpg1361279478393.jpg

Marta dobrze jest gdy Wojtus bedzie plakal, czy krzyczal przekladac go na brzuszek. Wiem, ze to zapobiega pojawieniu sie tej przepukliny, ale czy gdy juz jest to cos da, warto dopytac polozna albo lekarza. Wg mnie powinno, bo w trakcie wysilku maluch ma ucisniety brzuszek i nie powinna sie powiekszac, a przy tym maly sie szybciej zmeczy i szybciej przestanie napinac miesnie brzuszka.

reklama
Hej dziewczynki:)
marta-I nie martw się mój Niuńko tez miał przepuklinę, kazali mi go jak najczęściej układac na brzuszku i teraz od ok. dwóch msc nie ma już po niej śladu;):):) zobaczysz wchłonie się nawet nie zauważysz kiedy:tak::tak::tak:
martoocha nie paniukuj to dopiero 5 tydzień wiem ze strach jest olbrzymi ale uwierz że tym razem jest super a duży przyrost betki tylko to potwierdza, za dwa tyg. zobaczysz piękne serducho, albo i DWA:-):-D
gatto GRATULACJE Niunia jest śliczna a fryzurkę ma pierwsza klasa;)
nanulika Ty to masz jednak cierpliwość mnie na samą myśl już sie nie chce....:confused2::laugh2: nie dla mnie taka dłubanina ale efekt pewnie bedzie bajerancki:laugh2:
karo brzuszek pierwsza klasa chyba nie wiele przytyłąś, przynajmniej tak wnioskuje po zdjęciu:)
wikama świetny pokój bardzo mi sie podoba:)
izka87 ja ruchy takie wyraźne poczułam dopiero ok 21 tyg. choć już od 14 wydawało mi sie że chyba coś czuje nie ma reguły:):)
myszko to Twój M niezły dwa kubki w jeden dzień postarał się nie ma co:-D
katherina ja bym uznała za pozytywny mój te ztaki był działaliśmy trzy czy cztery dni pod rząd (robiłam oczywiście każdego dnia testy i paski były coraz ciemniejsze;)) no i mój Bobas ma już przeszło pół roczku;):):) zyczę Ci tego z całego serca;)
Fuma trzymam kciuki z akolejny cykl bedzie Twój&&&&&
a i danatuski tort był pierwsza klasa mój mąż nie wierzył że zrobiłas go sama doskonałe odwzorowanie zdolniacha z Ciebie, a pochwal się jak smakował pewnie pyszny, a ja na diecie:confused2::rofl2:
staram sie Was czytac na bieżąco chociaż niewiele czasu mam na pisanie, ale myslę o Was bardzo często i trzymam za Wszystkie kciuki;)
a my mamy już ząbka (matka sie prawie popłakała że jej dziecie już taaaakie duże:rofl2:) i czekamy na drugiego;):):) a przedwczoraj Niunko zaczął wreszcie przewracac sie z brzuszka na plecki teraz czekamy na raczkowanie;):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry