• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karo chwalenie zacznę od najważniejszego!!! Śliczny brzunio!!!! I muszę napisać, że Ty również do tych zdolnych należych!!! Gratuluje pięknych pieluszek i robótki!

Mysia a Ty co dzisiaj taka cichutka? Co u Was słychać? Masz w domu jeszcze jakieś kubki czy trzeba Ci podesłać :-D?

Kaso a Wy kochane jak sie trzymajcie? Mam nadzieje, że nadal w dwupaku?

reklama
Ewcik, na szczęście w szkole podstawowej uczyli czytania ze zrozumieniem, więc zastosowałam się do ulotki i test robiłam wieczorem ;) Chociaż wiem, że z tym moim rozumieniem to różnie bywa, często lubię zrozumieć różne rzeczy tak jak mi wygodniej :D

Wiem, wiem, nudna jestem, ale najświeższym też się podzielę (w końcu dopiero uczę się to rozpoznawać). Tym razem już chyba można to uznać za pozytywny? Oczywiście obie kreski są w rzeczywistości dużo czerwieńsze, niż na zdjęciu, lewa jest chudsza, ale mam wrażenie, że kolorystycznie daje radę.
test 2.jpg

No zdolne to moje slonce, wiem:-D, ale za to na koniec miesiaca mam nie planowane zakupy do kuchni;-) zawsze to cos pozytywnego.
Mam jeszcze 2 kubki, 6 filizanek, szklanki i plastikowe kubeczki;-) damy rade:-D ten miesiac wyjatkowo krotki;-)
Jutro musze sobie kupic owocowe landrynki, bo po tych mietowych to juz jezyk mam dretwy:-D i zero smaku;-).
Po wczorajszej wyprawie dzis odsypialam...jutro kolejny leniwy dzien, a we czwartek wizytka.
Gratuluje rozpoczecia szydelkowania, to bardzo wciagajace hobby;-). Dawno temu jako nastolatka szydelkowalam i na drutach robilam...a teraz juz sie nie chce.

Karo brzusio pierwsza klasa, zgrabniutki:-)

Ostatnia edycja:
Oj ewelka wlasnie duzo przytylam bo ponad 13kg.ale dobrze ze przynajmnie na zdjeciu tak tego niewisac.Dziewczyny powiedzcie jest to normalne ze mam ciagle glod i ochote cos zjesc?

Witam się śpiochy :)
Ja wczoraj rzuciłam się na czerwone sliwki (spodziewałam sie,że beda kiepskie bo to srodek zimy, ale okazaly sie SUPER). Poprosiłam męża by dokupił i wczoraj się obżarłam jak świntuch! no i całą noc miałam MEGA wzdęty brzuch..wyglądałam na 5 miesiąc:-D.
A ogólnie mamy teraz tą sokowirówkę i mega zdrowe soczki pijemy- super sprawa :tak:.
A dziś do pracy wzięłam sobie: cruassanta (nie wiem jak to sie pisze ;p) z czekoladą, Marwit pomarańczowy, banana, śliwkę (zostało jeszcze parę z wczoraj:-p) i kiwi ;-).

Kath- to pozytyw-gratulacje:tak:

Karo- 13 kg to jeszcze nie tak dużo. Chociaż moja mama mówiła,że jak mnie rodziła w Niemczech to tam norma na + była max 8kg. Jak któraś przytyła więcej była na specjalnej diecie:szok:

Hej babole!!
Maroocha, że +8 i dieta, to ja już powinnam zacząć sie odchudzać :)! Właśnie mam +8 i mam nadzieje, że do końca ciąży jeszcze tylko raz tyle mi przybędzie!!! Strasznie sie pilnuje ale mam taką przemianę materii słabą, że niestety każdy gram cukru czy tłuszczu od razu mi sie odkłada! Ale trudno są ważniejsze sprawy niż figurka ;)

Karo dokładnie mam tak samo! Jadła bym i jadła i dlatego też ciągle staram sie czymś zająć aby nie jeść bez przerwy :)

Miałam dzisiaj straszny sen! Aż sie boje dzisiejszego dnia :(

reklama
Dzięki dziewczyny, już jestem spokojna o tę przepuklinę. A pozycja na brzuszku to teraz ulubiona- ma to po mamie i dziadku chyba :-D
katherinne test pozytywny więc do dzieła kochana i &&&&

Dziecię właśnie zasnęło więc biorę się za sprzątanie bo jutro znowu nas dziadkowie odwiedzają ;-) eM wymyślił, żeby wziąć samochód od brata i zrobić rodzicom niespodziankę w weekend. Mam straszną ochotę bo dawno nie byliśmy ale kurcze nie lubię auta mojego brata, boję się nim jeździć jakoś. Co swój to swój jednak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry