Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
za to buzke wtulil w lozysko i ani drgnal na szturchance, jedynie nogami sie bronilo dziecie przed uciskami doktora

. witaj w świecie ciąż. wiesz powiem Tobie że teraz gdy do końca pozostało ledwie 6 tygodni z rzewnością wspominam pierwszy trymestr. mdłości, wciąż jeszcze szczupły brzuch, gibkość i przespane noce
. teraz jedynie mdłości czasem wracają (wieczorami) brzuch uniemożliwia mi nawet przytulenie się do Mężczyzny tak jak lubię, jak czegoś nie zwalę, nie rozwalę nie trącę w ciągu dnia to cud, a noce... tu opuszczę zaslonę milczenia
. I tak cieszę się że mimo niezgrabności wciąż jestem sprawna i niezależna fizycznie
pomimo, że Mężczyzna nie może przeżyć że brzuch taaaki wieeelki i nieproporcjonalny do mnie 

Hehe!
Ja mam plan wziąć się za ciuszki po świętach. Choć wczoraj doszłam do wniosku że chyba na wszelki wypadek powinniśmy zabrać ze sobą do rodziców fotelik i torbę do szpitala. Jak myślicie? To będzie 32/33 tc jakoś. Nie zamierzam wtedy rodzic ale będziemy 200km od domu. .. hmm...