myszka2829
Fanka BB :)
Fuma plemniki wewnatrz zyja do 5 dni ;-) korzystaj ile wlezie poki Twoj w domu
Mamuska Ewelka nie ma sie co unosic ;-) ja w pierwszej ciazy utylam 30kg i latalam wszedzie mnie bylo pelno... a teraz leze i smierdze (nie doslownie, bo bez mycia bysmy w zyciu ciaz niedonosily ze wzgledu na infekcje z brudu), bo nie o to Marcie chodzilo
po prostu wstaje ugotowac, zjesc, zapalic no i oczywiscie na wc... a tak leze.
To co ja pisalam i zaloze sie, ze Marcie chodzilo o to samo... sa ludzie zracy fast foody, lezacy cale dnie i nie wychodzacy na dwor sie przewietrzyc... i znow nie chodzi o efekty zapachowe tylko o samo wyjscie lub jego powod
Tez nierozumiem ludzi takich i nie chodzi tu o ciaze... mnie po pierwszej zostalo 14kg i dlugo mi zajelo zrzucenie tego, choc nigdy nie wrocilam do swoich 56kg. Ale teraz mam juz 95kg i nogi, kregoslup, rece... doslownie wszystko odmawia posluszenstwa, a w gruncie rzeczy nie utylam tak spektakularnie jak w pierwszej
teraz mam +13kg od startu.... a czuje sie jak slon z wielorybem pomieszany!!!
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile wysilku mnie kosztuje zwleczenie sie (doslownie) z lozka?? Nie jestem w stanie podniesc nic z podlogi, a jak mi kot placze o jedzenie to siadam na krzesle i dopiero tak siegam miske...choc niebawem bede sie wspomagac narzedziami eMa, bo juz widze, ze najzwyczajniej mam rece za krotkie
. Jestem zniedolezniala bardziej niz moj dziadek po kilku zawalach i udarze w wieku 80 lat... i nie ma co ukrywac podobnie sie czuje ;-). Oczywiscie to stan przejsciowy u mnie tak jak u wiekszosci kobiet ciezarnych, ale sa i tacy co nie dbaja o wage, sprawnosc (jako taka fizyczna, bo nikt tu nie mowi o sportowcach) i to dokladnie Marta miala na mysli ;-). Codziennie widuje mlodych ludzi tak upasionych, ze az rzygac sie chce na sam widok. Mlode dziewczyny jeszcze w szkolach, nie rodzily, nie mialy okazji "upasc sie" w ciazy... i to jest tragedia gdy stoi kolo Ciebie 18-20 w mini a Ty w ciazy z bebenkiem wygladasz berdziej seksi jak ta mloda osobka... ktora nie widzi problemu i tego, ze na sam jej widok ludziom sie tortem komunijnym odbija...
Wiadomo upasiony taki poci sie i sila rzeczy nie pachnie zbyt ladnie... najczesciej tym co jedza.
Martoos mdlosci i rzyganko ciazowe wcale nie musi byc tylko poranna przypadloscia
spoko zatrulas sie, badz jak wolisz zlapalas infekcje na kolejne kilka miesiecy 
Mamuska Ewelka nie ma sie co unosic ;-) ja w pierwszej ciazy utylam 30kg i latalam wszedzie mnie bylo pelno... a teraz leze i smierdze (nie doslownie, bo bez mycia bysmy w zyciu ciaz niedonosily ze wzgledu na infekcje z brudu), bo nie o to Marcie chodzilo
po prostu wstaje ugotowac, zjesc, zapalic no i oczywiscie na wc... a tak leze.To co ja pisalam i zaloze sie, ze Marcie chodzilo o to samo... sa ludzie zracy fast foody, lezacy cale dnie i nie wychodzacy na dwor sie przewietrzyc... i znow nie chodzi o efekty zapachowe tylko o samo wyjscie lub jego powod

Tez nierozumiem ludzi takich i nie chodzi tu o ciaze... mnie po pierwszej zostalo 14kg i dlugo mi zajelo zrzucenie tego, choc nigdy nie wrocilam do swoich 56kg. Ale teraz mam juz 95kg i nogi, kregoslup, rece... doslownie wszystko odmawia posluszenstwa, a w gruncie rzeczy nie utylam tak spektakularnie jak w pierwszej
teraz mam +13kg od startu.... a czuje sie jak slon z wielorybem pomieszany!!!Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile wysilku mnie kosztuje zwleczenie sie (doslownie) z lozka?? Nie jestem w stanie podniesc nic z podlogi, a jak mi kot placze o jedzenie to siadam na krzesle i dopiero tak siegam miske...choc niebawem bede sie wspomagac narzedziami eMa, bo juz widze, ze najzwyczajniej mam rece za krotkie
. Jestem zniedolezniala bardziej niz moj dziadek po kilku zawalach i udarze w wieku 80 lat... i nie ma co ukrywac podobnie sie czuje ;-). Oczywiscie to stan przejsciowy u mnie tak jak u wiekszosci kobiet ciezarnych, ale sa i tacy co nie dbaja o wage, sprawnosc (jako taka fizyczna, bo nikt tu nie mowi o sportowcach) i to dokladnie Marta miala na mysli ;-). Codziennie widuje mlodych ludzi tak upasionych, ze az rzygac sie chce na sam widok. Mlode dziewczyny jeszcze w szkolach, nie rodzily, nie mialy okazji "upasc sie" w ciazy... i to jest tragedia gdy stoi kolo Ciebie 18-20 w mini a Ty w ciazy z bebenkiem wygladasz berdziej seksi jak ta mloda osobka... ktora nie widzi problemu i tego, ze na sam jej widok ludziom sie tortem komunijnym odbija...Wiadomo upasiony taki poci sie i sila rzeczy nie pachnie zbyt ladnie... najczesciej tym co jedza.
Martoos mdlosci i rzyganko ciazowe wcale nie musi byc tylko poranna przypadloscia
spoko zatrulas sie, badz jak wolisz zlapalas infekcje na kolejne kilka miesiecy 
Ostatnia edycja:
. I nie miałam romansu

, wyobraź sobie ze żadna kobieta nie chce przytyć dużo w ciązy ale nie ma sie czesto na to całkowitego wpływu... uwaga ze kobiety które przytyły 25-30 kg leżą i śmierdzą - JAK TO NAPISAŁAŚ JEST PONIŻEJ jakiejkolwiek kultury osobistej, trochę rozwagi na przyszłość - JA NIEJEDNOKROTNIE PISAŁAM ŻE PRZYTYŁAM 33 KG I NIC TEGO NIE ZMIENI, A TAKIE SUGESTIE SĄ OBRAŹLIWE