• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzięki dziewczyny za odpowiedz- ja zawsze myślałam,ze to są tylko poranne mdłości. Jak to ma oznaczać że ciąża jest mocniejsza-to ja mogę non stop rzygać..

reklama
Anila zdroweczka dla Was.

Nanu a wez, lepiej nosic niz sie prosic;-) nigdy nic niewiadomo.
Ja czekam z praniem tylko jak nasze podosycha i piore malego ciuszki, kocyki, posciel.

U mnie dzis ladnie slonko swieci, a eM choruje od niedzieli i ani mysli isc do doktora...:-/, a ja sie faszeruje multiwit, zeby niepodlapac tego cholerstwa od niego.
No to jest jego wada...nie trawi lekarzy i lekow...

Martoos jedne rzygaja inne nie i chyba nie wiele ma to wspolnego z "jakoscia" ciazy, bo patrzac na mnie to ja juz nawet zgage zgubilam, a objawow tylko mialam brak @. A jaki duzy bobo sie szykuje.
Z Tomciem bylo podobnie...wiec ja to z tych co nienadaja do porcelanki:-D...za to druga strona wysiedzialam co swoje...przez zaparcia.
Patrz to musi jednak cos byc z ta porcelana w ciazy;-)

Ostatnia edycja:
Marta moja przyjaciółka jest w 34tc i wciąż zdarzają jej się wymioty :/ Jej babcia miała tak do końca ciąży. Wciąż mnie straszy,że jak zajdę, to zobaczymy czy będzie mi tak wesoło, ale ja wychodzę z tego samego założenia - jak ma być dobra ciąża, to proszę bardzo - przemęczę się :)

Zapo ja też mam stos prasowania :/ a samo się zrobić nie chce..

Nanu dla świętego spokoju ja bym torbę wzięła :-p

martocha a rzygaaaaaj ile wlezie, na zdrowie :-)

a nja wam trochę pomarudzeee, moge? :-p leże i leże i już mnie kości bolą.. nadal ten brzuch mi twardnieje i od czasu do czasu zaboli.. jak leże na wznak to w podbrzuszu robi się naglę napięta "kulka".. w czwartek ide na cytologię i jakieś posiewy to zapytam tym razem położnej co z tą szyjką, czy się czasem nie skraca..

Izka lezenie na wznak jest niewskazane, lepiej na bokach. Wez sobie poduszke miedzy nogi powinno byc lepiej i nie laz tyle. Prasowanie nie zajac nie ucieknie, poczekaj na lepszy dzien i sobie po troszku poprasujesz. Kto powiedzial, ze to musi byc na juz i wszystko naraz??
A bierzesz magnez i nospe??

Ostatnia edycja:
Zapo, myszka nawet nie mam zamiaru prasować, leże i się obijam :) biorę i magnez i czasem no-spę, ale nie chce z nią przesadzać. Staram się na wznak nie leżeć, ale jak leze dlugo na bokach to wszystko mnie boli, więc na chwilke na wznak, ale nogi podkurczam. a chodzę w sumie tylko siku i do kuchni coś przegryźć :-p i tak zamierzam przekiblować na pewno dzisiaj i jutro, a w czwartek podpytam tej położnej żeby też zobaczyła szyjkę.

reklama
Nie musisz lezec zupelnie na boku, wez sobie poduszki uloz na pol plecow i tak pol na pol sobie lezakuj, a jak bioderka bola to kolejna poduche miedzy nogi powyzej kolan;-) ja tak lezakuje i nawet spie juz dobre pare miechow i nie bola kosci;-). Z nospa nie boj zaby do 3x2 mozna brac, ja biore czasem buscopan bo nospy na tej wsi nie maja;-). A jak ci sie ta kulka robi to macica sie napina i lepiej wziac nospe i zmienic pozycje.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry