• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewcik- z tego co czytałam to zdecydowanie za wcześnie na regularne ruchy. Tak jak myszka mówi- maluch ma tam 4 pokoje z kuchnią a nie kawalerkę :-p.
Kiedy masz kolejną wizytę? na pewno na niej nabierzesz znów pewności że WSZYSTKO JEST OK :)

reklama
hej dziewczynki

mam dziś doła.. i znowu się zaczynam stresować, bo od jakiegoś czasu już czułam bardzo delikatne ruchy Maluszka, a teraz od 2 dni nic, dosłownie cisza:-( boję się potwornie i wkręcam sobie czarne myśli..

Oj ty :D
Maluch się pewnie przemieścił i okopuje jakiś mniej czuły organ!!!! Na regularne ruchy jeszcze dużo za wcześnie.

Martoocha właśnie mi uświadomiłaś, że mam na jabłko ochotę :-D

dzięki Wam, dobre kobiety ;-) mam nadzieję, że jest wlaśnie tak, jak mówicie..

wiecie co, byłam wtedy u tego dentysty zrobić tego zęba, który miałam wytarty i mnie bolał-zrobił mi owszem, ale jak się teraz okazuje to nie to było przyczyną bólu!!! boli mnie przebarwienie między tym zębem a poprzednim, noż kur.... nadal jem jak staruszka.. znowu trzeba się będzie wybrać do dentysty, chyba tym razem do innego:confused2:

No ja tez bede musiala odwiedzic mojego, bo mi sie wrak 7-ki buja i chyba go dolamie zanim go polkne. Jeszcze tylko troszke i pousuwam wraki i te prowizorki i bedziemy robic nowiutkie :-)

Ewcik wolaj znieczulenie dla ciezarnych, nie ma sensu sie denerwowac i stresowac, ani narazac na bol. Znieczulenie jest nieszkodliwe, a stres i spinanie sie i owszem.

Jejku jak ja sie ciesze, ze tu tylko place za porcelane i implanty...reszta na kase chorych. A porcelanka i implanty kredytowane na 3 lata :-)
Zdzieraja z ludzi, a potem sie dziwia i z zniesmaczeniem wyglaszaja komentarze i oceniaja spoleczenstwo...ostatnio czytalam, ze co 3-4 polak po 35 roku nie ma przynajmniej 5-6 zebow... I czemu tu sie dziwic jak maja do wyboru przezyc czy miec pelny usmiech...
Ze tez jeszcze narod nie krzyczy "komuno wroc"...

mysza mi zawsze wszyscy mówią, że mam śliczne zęby.. ale to tylko pozornie, bo przez to, że w dzieciństwie ostro się nachorowałam i ciągle antybiotyki brałam, prawie w każdym zębie mam plombę.. co z tego, że ładne zęby, skoro takie słabe:dry:

Izka no ladnie rosnie:-)

Ewcik ja mam potworny lek przed dentysta, z dziecinstwa...gdy szlam do chirurga po pol roku bolu non stop (juz nic nie dzialalo przeciw bolowo) to kazal mi wzic przed rwaniem leki na uspokojenie bo bal sie, ze mu na atak serca zejde. Teraz mam dentyste specjalnie dla pacjentow z trauma...kazdy grymas widzi, przerywa, jak trzeba podaje kolejne znieczulenie. Jak dotad ufam mu, jeszcze mnie nic nie zabolalo u niego.
A wczesniej nawet kamien robilam na znieczuleniu...
Za to z synem chodzilam regularnie zanim cokolwiek bylo do roboty, lakowanie, pucowanie, oswajanie ze wszystkimi narzedziami...i w efekcie on uwielbia chodzic. Wyczekuje kontrolnych wizyt, a na leczeniu byl 3x.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć;
od rana widzę dentyści. Ja na szczęście mam wszystkie zębiska wyleczone - ale też w ciąży je robiłam :tak:

Całą noc sniła mi się miętowa herbata, wstałam z myślą, że zaraz sobie zaparzę i dupka nie mam. Musze wyjść i kupić :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry