• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Izula piękny ten Twój brzuszek :) Ale chyba chudzinka jesteś? Ile przytyłaś do tej pory?

Madzia w porywach do 1,5 kg, a wpierniczam ile wlezie :-)i bardzo mnie to cieszy, liczę, że będę miała tendencje po mojej mamie (przytyła ok 9 kg)

Wikama kochana musi być dobrze, nie ma co się martwić na zapas, bo się tylko niepotrzebnie stresujesz!! mnie też te moje bóle dołują, bo nie wie co się tak naprawdę dzieje.. dzisiaj nawet pościeli nie mogłam zmienić, bo nagle taki kłujący ból, no to się położyłam, a to wszystko dalej leży..
trzymam kciuki, żeby u Ciebie było wszystko wporządeczku &&&&

Nanu aaaaaaa ale to boskie!! naucz mnie!! kurde chciałabym takie cosik umieć, i tak szybciutko Ci to idzie :)

Myszka chyba każdy chłop ma jakiś problem z lekarzem, nie wiem czy się boją czy co :-p to Tobie już ostatnie gadżety zostały i nic tylko czekać ahhhh zazdroszcze

reklama
Madzia w porywach do 1,5 kg, a wpierniczam ile wlezie :-)i bardzo mnie to cieszy, liczę, że będę miała tendencje po mojej mamie (przytyła ok 9 kg)

Wikama kochana musi być dobrze, nie ma co się martwić na zapas, bo się tylko niepotrzebnie stresujesz!! mnie też te moje bóle dołują, bo nie wie co się tak naprawdę dzieje.. dzisiaj nawet pościeli nie mogłam zmienić, bo nagle taki kłujący ból, no to się położyłam, a to wszystko dalej leży..
trzymam kciuki, żeby u Ciebie było wszystko wporządeczku &&&&

Nanu aaaaaaa ale to boskie!! naucz mnie!! kurde chciałabym takie cosik umieć, i tak szybciutko Ci to idzie :)

Myszka chyba każdy chłop ma jakiś problem z lekarzem, nie wiem czy się boją czy co :-p to Tobie już ostatnie gadżety zostały i nic tylko czekać ahhhh zazdroszcze

ja się nauczyłam stąd

Kwadrat babuni (granny square) na szydełku - YouTube

Nanu ja tak jak juz pisalam do torby szpitalnej brakuje kapci (jutro kupie sobie nowe, bo dzis nie wychodze) i szlafroka...reszta spakowana. Pranie, prasowanie, wanienka i czekamy do 36+4-5 i bedziemy szalec z myciem okien, podlog, seksem itd;-) poki co jeszcze grzecznie sie oszczedzam. Co prawda mieszkanie wypucowalam na wizytancje urzedasow, ale spokojnie z przerwami na polegiwanie. Niemki w domu nie robia, bo lepiej zaplacic i niech robi kto inny...ale krytycyzmu do cudzego mieszkania i pracy to im nie brakuje;-) wiec wsio polecialam gruntownie:-D. Na swieta nie bedzie co sprzatac;-).
Zakwalifikowalismy sie, to teraz tylko czekamy na oferty:-).

Ostatnia edycja:
Lekarka mi powiedziała, że nad samym ujściem mam tylko jedno naczynie krwionośne, więc może uda mi sie bez krwawień donosić do 30 tygodnia. Ale boje sie, że stanie sie coś w nocy albo jak będę sama w domu z Wiki (mój o 4 rano wychodzi do pracy) . Wiem, że należy w ciąży cieszyć sie każdym dniem a płakać jedynie jak już naprawde jest za późno na nadzieje, ale po prostu sie boje. Dziewczyny dziękuje za wsparcie i za kciuki!
Nanu obejrzałam filmik i myśle, że jak dla takiego żółtodzioba jak ja to za trudne :/! Ja to na razie muszę łańcuszek poćwiczyć :)! Ale Ty to tak bez słodzenia, naprawde masz niesamowity talent do takich manualnych rzeczy! Chyba wszystko co sobie zaplanujesz jesteś w stanie zrobić?
Myszko to dobrze, że masz już prawie wszystko spakowane i przygotowane! tak trzeba, żeby w razie potrzeby sie nie stresować torbą! Ja też powoli wszystko szykuje, nie chce w razie nagłej sytuacji zostawiać wszystkiego na barkach eM-a.

reklama
Nie wiem Wikama jak to ze mną jest...
po prostu jakoś z góry zakładam że się uda (gorzej jak nie wychodzi:P). Tak uczyłam się gotować, projektować itp
tak samo podchodzę do porodu hehe - jak inne mogą i dają radę to ja też dam:P

3mam kciuki za Twoje łożysko i za wizytę piątkową, czekamy na wieści z zaciśniętymi kciukami!!!!
A Twój w razie wu może szybko przyjechać na tel z pracy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry