Fuma_Foch
Fanka BB :)
Cześć
Jakoś mnie ta pogoda wykańcza,ciagle mi się chce spać.
Dawać tą wiosnę szybciutko.
No to ja mam teraz niecny plan wykorzystać Mojego w weekend ile się da;-). Skoro plemniki żyją 5 dni to jest szansa na sukces.
Karo i Ewcik &&&&&&& za jutrzejsza wizytę.
Teraz kolej Karo na rozdwajania , tak?
Dzisiaj byłam u fryzjerki i była tam tez jedna klientka,która dopiero co urodziła.Opowiadała o swoich przeżyciach,fryzjerka też jakimiś strasznymi szczegółami rzuciła. Na to się odezwała druga fryzjerka,ze ona tam jakiegoś strasznego bólu nie pamięta.Zarz ja zaczęły obie przekonywać,ze na pewno ją bolało i to bardzo tylko zapomniała:-).
Jakoś mnie ta pogoda wykańcza,ciagle mi się chce spać.
Dawać tą wiosnę szybciutko.
No to ja mam teraz niecny plan wykorzystać Mojego w weekend ile się da;-). Skoro plemniki żyją 5 dni to jest szansa na sukces.
Karo i Ewcik &&&&&&& za jutrzejsza wizytę.
Teraz kolej Karo na rozdwajania , tak?
Dzisiaj byłam u fryzjerki i była tam tez jedna klientka,która dopiero co urodziła.Opowiadała o swoich przeżyciach,fryzjerka też jakimiś strasznymi szczegółami rzuciła. Na to się odezwała druga fryzjerka,ze ona tam jakiegoś strasznego bólu nie pamięta.Zarz ja zaczęły obie przekonywać,ze na pewno ją bolało i to bardzo tylko zapomniała:-).

(a tak na serio muszę powiedzieć lekarzowi o codziennych torsjach popołudniowych..bo boję się że za mało w żołądku zostaje)