• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
martoocha - zły sen to standard - chyba każda z nas to przechodziła.... czasem się zastanawiam czy to nie jeden z typowych objawów ciąży... także spokojnie!

ja też mówię dzień dobry i 3mam kciuki za wizyty!!!! ja dziś domowy dzień. Na przemian kocyk dla matyldy (na razie ma wymiar 40cm x 40cm) i testy na prawko... Na obiad zachciało mi się placków ziemniaczanych:)

reklama
Dzięki Myszka za ciepłe słowa.
Za dobre wieści od tych z brzuszkami i tych czakających na II trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale cisza..jest tu kto?:szok:.
Jejciu..nie wiem jak ja na zwolnieniu w domu wyrobię..chyba po poniedziałku zacznę grać na komputerze :) (juz sie nie moge doczekac )

Fajnie masz,tez bym chciała na weekend do Berlina.Muszę Mojego namówić.

My tam mamy rodzinkę to czasem bywamy.

Ale teraz akurat Mój się napalił na ten Toruń jak łysy na grzebień.Kumpel z pracy mu zachwalał,ze podobno tak tam super a jeszcze nie byliśmy

Toruń-bardzo przyjemny :) tylko droga niebezpieczna- uważajcie.
Ja Berlin uwielbiam..zawsze staramy się nocować w Charlottenburg-to moja ulubiona dzielnica ;p
ciesze się że jedziemy- zrelaksuję się przed wizytą :) i spotkamy się tam z moimi rodzicami- bo wracają z krótkiego urlopu przez Berlin

Charlottenburg tez bardzo lubię.Chociaż moja rodzinka mieszka na Wittenau i tam tez jest ładnie,pomijając oczywiście te wieżowce. W ogóle Berlin fajny klimat.

Zobaczymy jak tam w Toruniu będzie.

Hej , koleżanki wizytujące- Izka, Karo, Ewcik !!!
Może byście tak dały znać jak po wizycie, bo już mnie palce bolą od zaciskania kciuków;-).

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry