• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
martuś wiem kochana, przepraszam, nie miałąm wcześniej jak napisać.. po wizycie u ginka pojechałam do rodziców, potem do endokrynologa, potem do koleżanki, bo się stęskniła za mną, potem po Marcelka do żłoa, a potem na obiad... and here I am :-D

powiedział, że często kobiety za bardzo wsłu-****ą się w swój organizm, czasem im się wydaje, że były ruchy, a mogło to nie być to.. tym bardziej, że mam to łożysko na przedniej ścianie i nisko... ale żeby było śmiesznie, to ten mój Dzidziol mnie kopnął, jak wracałam od lekarza-skubaniec mały, tak stresować matkę!!;-)

Witam dziewczyny sie i ja po wizycie,tez niemialam wczesniej jak napisac bo po wizycie pojechalam na nasze stare osiedle do sasiadki i zesmy sie tak zasiedzialy,ale dostalam posciele i wiele innych rzeczy i M juz krzyczy gdzie to wszystko pomiescimy.Ale najpierw reklacja z wizyty a potem reszta:
Takze szyjka zamknieta i twarda.ale lekarz mowi je juz niebedziemy mierzyc bo teraz juz niewazne,lepiej zeby pomalu sie skracala wiec odstawiam magnez i zaczne pic niedlugo ta herbatke w lisci malin.Nic niezapowiada porodu jak to ona powiedzial.Mala znowu na KTG skakala jak potrzepana,pielegniarka zartowala ze niech sie teraz wyszalej a po porodzie zostawi mama w spokoju.Skurczy brak.Mala wazy prawie 2500g(dokladnie komputer wyliczyl chyba 2480,ale wiadomo to komputer).Lekarz stwierdzil ze jakis wielkolud to niebedzie a ze i oboje rodzice niscy wiec wiadomo.Ostatni raz pobrano mi krew na zelazo,wyniki beda w poniedzialek,ale mam sie niemartwic bo caly czas bylo dosyc w normie a teraz biore co dwa dni tabletki.I zrobil wymaz na streptokoki czy pneumokoki,niewiem dokladnie jak sie to nazywa.Wyniki tez w przyszlym tygodniu.To chyba na tyle

Teraz dalej
Ewcik,Izka gratuluje wizyt!!!!!!!Ale powiem wam ze mnie dzisiaj rano tez jakos brzuch pobolewal chyba ze strachu
Ailatan1987 witaj wsrod nas,zapalam(*) dla twojego Aniolka.Dla kazdej z nas strata ktora przezylysmy jest ciezka,ale uwierz forum pomaga sie podniesc i probowac na nowo.Zostan z nami!!!!!!
Fuma,Martoocha zycze udanego wyjazdu.Odpoczniecie i zobaczycie zaraz swiat nabierze kolorow!!!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry