• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nanu a ja pytanko do Ciebie, jakiej grubości szydełka i włóczki używasz do tych Twoich dzieł sztuki? :)
mam wene coś zacząć robić, więc może jutro zakupię :-)

Hej,
też chętnie dołączę. Jestem w 8t ciąży, ale ze względu na moją ciążową historię popadam w czarnowidztwo. Marzę o USG na stałe wmontowanym w mój brzuch.
Parę dni temu miałam USG- serduszko bije... ale czy nadal? No i tak w kółko... Bo dziś prawie wcale nie było mi niedobrze. Dla wielu ludzi to pewnie brzmi absurdalnie, ale Wy chyba wiecie o co chodzi?
GratulujE wszystkim Wam z pięknymi brzuszkami i trzymam kciuki za te z Was, które "się starają".

dzięki Nanu, póki jestem napalona na nauczenie się to jadę jutro do sklepu kupić :-p

Gaga P spokooojnie, każda z nas Cię tutaj rozumie :) po stracie niestety taki stresior już zostanie do końca ciąży :-p a w ogóle to witaj :)

Ostatnia edycja:
Hej,
też chętnie dołączę. Jestem w 8t ciąży, ale ze względu na moją ciążową historię popadam w czarnowidztwo. Marzę o USG na stałe wmontowanym w mój brzuch.
Parę dni temu miałam USG- serduszko bije... ale czy nadal? No i tak w kółko... Bo dziś prawie wcale nie było mi niedobrze. Dla wielu ludzi to pewnie brzmi absurdalnie, ale Wy chyba wiecie o co chodzi?
GratulujE wszystkim Wam z pięknymi brzuszkami i trzymam kciuki za te z Was, które "się starają".

Witaj.gląd!
Ja też w początkowym etapie chciałam mieć szybkę w brzuchu i stały podgląd.

Nanu ale taniutka. U mnie w sklepie jakoś 8 zł podobny motek.

Iza, Karo, Ewcik gratuluje udanych wizyt!

Nanu cudny brzunio!!! Wszystkie dziewczyny zaraziłaś szydełkiem ;), ale to i dobrze: mniej czasu na rozmyślanie zostanie!

Nowe dziewczyny witam serdecznie!

A ja sie cieszę, że ten tydzień dobiega do końca! Młoda skończyła terapie i od przyszłego tygodnia będę miała rodzinkę szybciej w domku :)! Ja jutro wizytuje i też mam nadzieje na dobre wieści! Planuje przed wizytą podejść do dwóch sklepów i kupić jeszcze kilka śpiochów i bodziaków na 56 i 62, oraz pojemnik na wszystkie kosmetyki Lilianki. A jak starczy sił to podejde jeszcze kupić miseczki takie w których można zjeść zupę czy płatki na śniadanie (jakoś ostatnio masowo mi sie potłukły)!

reklama
Nanu cholero zarazilas mnie tym szydelkiem:-P siedze ups tzn., leze i kombinuje z pierwszym kwadratem:-D tez mam 3,5 i drubsza wloczke;-)
A jak mi nie pojdzie to poszukam gdzies widzialam jak zrobic buciki:-D

Witam nowe dziewczyny:-)

hahhahah i dobrze:) to wciąga jak cholera!!!

Zapo - ja ostatnio w pasmanterii na terenie tesco widziałam za 11pln i mnie zszokowało bo ja po te kilka zł zamawiam:)
i zadowolona jestem!

tu kocykowe efekty - stan na dziś dzień:)

Wnętrzne dylematy: Wciągnęło mnie 2

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry