• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No właśnie teraz widzę, że drogo. A jeszcze mój kociamber na widok motka oszalał ze szczęścia ( czy koty mają to w genach) i mi tę włóczkę wykończył.

Właśnie się zastanawiam, czy sobie zamówić kilka motków, czy odpuścić. Ja poza łańcuszkiem nic nie opanowałam. Nie było mi dane...

Nanu ile motków zeszło ci na kocyk w kwadracie?

reklama
zapo ciężko stwierdzić ile zesżło - teraz ten co robię z 1 kwadratu ma wymiar 45x45 i pochłonął póki co na oko ok 1/3 długości motków. robię z 7 kolorów.

Nanu ale taniutka. U mnie w sklepie jakoś 8 zł podobny motek.

no u mnie w pasmanterii dawałam jakoś ostatnio za motek 8,50 zł, bo chciałam się drutami pobawić :-p na allegro cena super, ale plus przesyłka, więc wychodzi piątka taniej, a póki jestem napalona to jade do sklepu jutro haha bo później mi się odniechce zanim mi to przyjdzie :-p

no ja na początek sobie u nich zamówiłam 3 motki i szydełko, a ostatnio 14szt. Mega szybka dostawa jest! i do 14stu dostałam gratis dwie ozdobne szpilki:P

[h=5]Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię.
Na to jego żona:
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham.[/h]

Ostatnia edycja:
Czesc lalunie:-)

Ale mi w nocy maly cisna zoladek...godzine latalam do porcelani, ale nie rzygnelam:-D
Zrobil mi nocy przeglad calodniowego jadlospisu;-)
Poza tym dobrze nam sie spalo.
Dzis kolejne starcie z szydelkiem;-)... Cos mi te slupki niewychodza. Ale nie poddajemy sie i dzialamy:-) w koncu musi sie udac:-D

Nanu dobry ten dowcip usmialam sie do lez:-D
M mnie wczoraj kilka razy prosil, a to cola, a to lody, no i musialam isc po jego L4... wiec wieczorem padlam jak mucha. Mlody mi srobil aroma kapiel (kochany synus) zebym sie zrelaksowala i odpoczela...ale nie pomyslal, ze jak wejde do wanny to z niej nie wyjde:-D

Zapo ja motek wlozylam do plastikowego pudeleczka, w ktorym mroze jedzenie. Moj kot tylko obwachal, poocieral sie i poszedl;-), bo mu sie nic nie rusza:-D

Ostatnia edycja:
Wikama za wizyte&&&&&&&&&&
Myszka widzialas pierwsza kwietniowka urodzila?
Ja jeszcze w lozku ale zaraz zmykam sie ubierac i musze podjechac do pracy moja szafke oproznic bo mnie szefowa prosila bo dostaja nowego pracownika a szafek brak ale przynajmniej napije z nimi kawki i pogadamy.a i farbki musze kupic do malowania odcisku brzucha

hej babki

Nanu hahaha, dobre!!

Myszka no cala ciaze nie rzygalas, to teraz cie pomulilo:tak:sprawiedliwosc musi byc haha

Karo i co potem z tym odciskiem brzuchala zrobisz??

Za wizytujace trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

Martoocha
milego weekendu!! Kurcze, nigdy w Berlinie nie bylam:baffled:

My wczoraj bylismy u pediatry, generalnie jest wszystko ok, choc Gattinka malo przybrala:baffled: I w sumie sie nawet nie martwilam tym, bo je coraz wiecej, ale sobie przypomnialam opowiesci mojej mamy co ja wyprawialam przy jedzeniu i mnie oblaly 7me poty, bo jak to jest dziedziczne, to mamy posprzatane:baffled::baffled:

hej babolki - ja pędem!

przed 12 muszę wyjść na jazdę.... a jeszcze zupę chcę upichcić - no i ze sobą coś zrobić muszę!

miłego dnia - zajrzę po południu!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry