• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wikama no i widzisz!!! forumowe kciuki czynią cuda, i odłóż już w kąt nerwice :-p Takie dobre wiadomości to tylko się cieszyć, a nie ciągle bać!!!!! a ubranka cudo ahhhh :-):-)

Nanu raczej jak by Ci wikipiało to byłaby cała kuchnia pomarańczowa :-p

Wikama no prosze jakie dobre wiesci:-) ciesze sie razem z Toba:-) zakupy rewelacja.
Ja w przyszlym tygodniu kupie malemu tenisowki i pierwszy dresik;-) a co mlody mnie namowil. Dzis juz nie mialam sily isc, a jutro planuje tylko lezenie. Gotuje wielki gar rosolu, wzielam koncentrat pomidorowy i pomidorki (to na jutro), i na niedziele kalafiorowa i nozki z kurczaka.
Jak odsapne powiesze pranko malego, teraz nie mam sily ruszyc reka i noga;-)

Izka no pracuje nad slupkami;-)

No może i czas skączyć z nerwicą :D! Ale kurcze taką mam tą ciążę jakoś bardzo pod górkę! Ale obiecuje, że będę bardziej sie starała opanować schizy!

A ubranek prześlicznych dla Maluszków są takie ilości, że strasznie trydno jest sie oprzeć! Iza, Ewcik a wy już coś kupiłyście czy jeszcze sie wstrzymujecie?

Ciekawa jestem jak te szydełkowe prace bedą szły! Ja uszyłam ubranko dla lalki mojej córce bo mnie prosiła i na tym sie skączyło! Może wena wróci po weekendzie! Ja motek kupowałam za 6 zł. - może nie najtaniej ale nie chciało mi sie szukać a poza tym nie wiedziałam czy wpadne w nałóg i kupiłam tylko trzy motki.

wikama cudowne wieści!!! należały się Lilusi te ciuszki z takiej okazji :tak: kochanie, ja póki co nie kupuję, bo nie znam płci ;-) ale pewnie jak się dowiem na 100%, polecę do hm coś kupić :-D i wtedy na pewno się pochwalę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry