• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, dziekuję za info.

Ten lek to Proxacin 500. Też się pocieszam, że infekcja dla mnie i potencjalnej fasolki jest groźniejsza. Bo co mi pozostaje jak czekać?

reklama
Ewikewik a to lekarz ginekolog Ci przepisał? Czy może internista? Ja w razie czego skonsultowałabym sie jeszcze z innym lekarzem, tak na wszelki wypadek! Bo rzeczywiście na ulotce jest jasno napisane żeby nie stosować w ciąży a poza tym w necie znalazłam tylko jedna historie, że kobitka która podejrzewała ciążę miała ten lek przepisany. U niej był to fałszywy alarm ale u Ciebie może jest fasolinka i lepiej sprawdzić jeszcze u jakiegoś lekarza.

Witam dziewczynki! Miłego dnia życzę wszystkim!
My dzisiaj planujemy niegotować w domku i pojechać na jakiś pyszny obiadek :)

Witam porannie.ja tylko na szybko dzisiaj bo zaraz pod pod prysznic i jedziemy na sesje i do Ikei oddac dywan i kupic moze jakies koszyczki
Wikama gratuluje wizyty.Zobaczysz wszystko bedzie dobrze!!!

witam się i ja :-)

ale ładne słoneczko dzisiaj, w końcu!!!!
ja od 7 na nogach, synek niestety nie dał mi dłużej pospać. M w pracy, ja ogarnęłam mieszkanie, aż mnie brzuch i plecy rozbolały od tego zginania się przy odkurzaczu:dry:
jak M wróci, idę w miasto z koleżankami ;-)umówiłyśmy się na kawencje

miłego dzionka:-)

no to ja tez mowię dzień dobry :)
u mnie szaro buro bleeee, mąż śpi a ja śniadanko wsuwam :)ale jestem tak niewsypana, nie dość, że śniły mi się jakieś operacje, najpierw mój brat miał mieć na otwartym sercu, później ja na głowie.. jakaś masakra!! to na dodatek wszystkie kości mnie chyba bolą.. niech już to nowe łóżko przyjdzie to może w końcu się wyśpię..
miłego dnia dziewczynki, bo ja zaraz się biorę za sprzątanie to później zaglądnę :-)

Witam również :-)
U nas w końcu słońce, wczoraj było strasznie - padał deszcz ze śniegiem, wiał silny wiatr, ciemno niemiło. A dziś jakby wiosna.... Oby tak zostało, aż się lepiej robi :happy2::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry