• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam wieczorową porą :-)

u mnie w robocie nadal stresująco, staram się nie przejmować, ale nie zawsze się da.. do tego nadal się martwię, bo w sumie żadnych konkretnych ruchów Maluszka nie czuję, od czasu do czasu tylko jakieś pykanie:-( a tak bardzo chcę już czuć kopniaki!!!

martuś planujesz być na l4 już do końca czy to tylko chwilowe?

nanu ale zdolna bestia z Ciebie:-D

gatto gdzie zdjęcie Gattinki? bo chyba mi umkneło :confused:

karo ale cudny brzunio, Mała łapie promienie słońca:tak:

wikama Ty szybko teraz poczułaś ruchy, prawda? mimo,że łożysko na przedniej ścianie.. ja też mam wrażenie, że powinnam już czuć, a tu nic:-(

reklama
widze Zapo dalej siedzi cicho :-p

Nanu kurdeeeeee mobilizujesz mnie, żeby się tego pieroństwa nauczyć, ale dzisiaj korzystałam z pogody to nie miałam czasu :) w czwartek ma padać to może w końcu nad tym siądę.. ale kocyk cudo, naprawdę!!

Karo brzuchol superrrrr, i wcale nisko moim zdaniem nie jest :)

Ewcik Ty poważnie pomyśl nad tym l4, bo szkoda nerwów :)

a ja ruchy czuję codziennie tarararara :-) zaczyna mi się to strasznie podobać :-) i jak przyłoże dłoń to czasem poczuję delikatne pyknięcie, ale jak małż położy to ni huhu, śmialiśmy się, że złośliwy po mamusi będzie :-p

Ewcik wyluzuj!!! Ja czułam ruchy ale delikatne, czasami coś mocniej sie zdarzyło! Ale tak jak pisałam dokładnie w 18 tc i 4 dniu pojechałam na ip bo dwa dni nic nie czułam! I lekarka też mi mówiła, żebym wrzucila na luz, bo jest jeszcze wcześnie! Więc głowa do góry!!! Daj Maluszkowi czas!

Zapominajko!!! Halo!!!!

coś Zapo ucichła - to ja Wam przekażę, co się macie denerwować:)
Wiadomość Zapo z 20:01:

Dokulałam się do bb
biggrin.gif

Ogólnie wszystko pięknie. Szyjka długa, zamknięta, na ktg brak skurczy.
Matylda ma ok 2200 i wychodzi, że jest o tydzień starsza. Ile ma wzrostu nie wiem, nie zapytałam. Po raz kolejny się wypięła i pupinkę pokazała.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.

a co do ruchów ja też tu szalałam że nie czuję a zaczęłam od połowy stycznia! 21t5d!!!! więc Ewcik - spokój!!!!

Ostatnia edycja:
Jestem, musiałam Igorka położyć, poczytać mu.
Ale widzę, że Nanu wam napisała :tak:

Myszko maj nie ważniejszy, tylko miałam akurat majową stronkę otwartą :-D

Jestem padło i nie mogę się zdecydować, czy chcę loda, czy już nie mam na niego siły :dry:

Zapominajko! W każdym razie gratuluje udanej wizyty! Ładnie rośnie Pannica! No i oczywiście dobrze, że z szyjką nic się nie dzieje!

A ja spałam godzinę w ciagu dnia i teraz o spaniu mogę co najwyżej pomarzyć :wściekła/y:! Im bardziej chce spać tym bardziej sie wkurzam, że nie mogę i wtedy to już wogóle mogę pomarzyć o spaniu! Grrrrrrr

reklama
Dzien dobry:-)

Zapo no masz szczescie, ze Iggy jest wazniejszy jak my ;-):-D ciesze sie, ze wszystko ok, a 2200 to juz spora pannica:-)

A my pojechalismy jednak na ip wczoraj, bo maly sie malo ruszal...wypilam 1,5l wody a on jakies tylko pojedyncze szturchance mi za to zaserwowal...a normalnie to po takiej ilosci to ulezec sie nie da.
No wiec po 15min pod ktg jednak postanowil sobie zrobic fitness i zaczal wykazywac czestsze ruchy, po 45min juz dokazywal normalnie. Wod ma wystarczajaco, wazy 2500g a szyjka ma 3,2cm...mimo to chcieli mnie wcisnac na oddzial na obserwacje, ale wyprosilam (polsko jezyczne gin) ze chce do domu i jak tylko cos to od razu wracam na oddzial.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry