Wikama
Fanka BB :)
Nanu faktycznie miałaś jakiś pechowy ten dzień! Dobrze że nic sie nie stało przy tym upadku! Pewnie strachu sie najadłaś, brrrr bidulko! Co do łuku to powiem Ci Nanu że osobiście nie znam osoby która nie uczyła by sie na pamięć tych regułek typu jak słópek będzie w danym miejscu to trzeba ileś razy przekręcić kierownicę... Niestety przede wszystkich chodzi o korzyści wynikające z takiej nauki na egzaminie. Zazwyczaj jest inny samochód, któremu raz lżej raz ciężej chodzi kierownica, pedały i naprawde jest trydno pod wpływem stresu zrobić łuk ot tak. Ja oblałam dwa razy na łuku bo właśnie chciałam tak sama od siebie i za trzecim razem nauczyłam się na pamięć i zdałam! Więc ja wiem, że to wydaje sie głupie tak na pamięć ale jak raz ten łuk wychodzi a raz nie to lepiej na pamięć, później jak się jeździ to ma sie więcej czasu na każdy manewr i bez problemu wszystkie manewry człowiek opanuje.
Iza kanapeczki i słodki napój to podstawa po wampirze
!!! Inaczej to do domu bym nie dojechała
!
Karo ale masz śliczny brzunio! Taki zgrabniutki!!! Mi sie wydaje, że nadal jest wysoko i że jeszcze chwilkę dłuższą w dwupaku pobędziesz! :*
Zapominajko co u Ciebie?????
Anila hop, hop!!! Jesteś tu gdzieś? Co u Ciebie?
Mysia a jak Ty sie dzisiaj czujesz? Wszystko u Ciebie dobrze? A tak wogóle to śliczny masz brzunio! Jak tak patrzę na te Wasze to wydają mi się takie okrąglutkie i równiutkie a ja ma pępek bardziej po prawej stronie, tak nie równomiernie mi brzunio rośnie!
Iza kanapeczki i słodki napój to podstawa po wampirze
Karo ale masz śliczny brzunio! Taki zgrabniutki!!! Mi sie wydaje, że nadal jest wysoko i że jeszcze chwilkę dłuższą w dwupaku pobędziesz! :*
Zapominajko co u Ciebie?????
Anila hop, hop!!! Jesteś tu gdzieś? Co u Ciebie?
Mysia a jak Ty sie dzisiaj czujesz? Wszystko u Ciebie dobrze? A tak wogóle to śliczny masz brzunio! Jak tak patrzę na te Wasze to wydają mi się takie okrąglutkie i równiutkie a ja ma pępek bardziej po prawej stronie, tak nie równomiernie mi brzunio rośnie!