Izka87
Fanka BB :)
ja piernicze myszka ale masz przejścia.. jeszcze ta krew :/ nie zazdroszcze takiego dnia
ja się modlę, żeby tylko krwi do końca ciąży nie zobaczyć, choć dzisiaj jakaś przewrażliwiona, bo brzuch strasznie twardnieje i latam do kibla sprawdzać czy czasem coś nie wycieka.. normalnie paranoje już jakieś.
Wikama ja jak wychodzę do szwagierki na 4 piętro to mam ochotę ją wykląć, że jej się zachciało mieszkania tak wysoko
aaaa właśnie się dowiedziałam, że koleżanka kilka h temu urodziła :-) wcześniaczek, bo termin miała na 6 maja, ale dzieciaczek zdrowy
ja się modlę, żeby tylko krwi do końca ciąży nie zobaczyć, choć dzisiaj jakaś przewrażliwiona, bo brzuch strasznie twardnieje i latam do kibla sprawdzać czy czasem coś nie wycieka.. normalnie paranoje już jakieś.Wikama ja jak wychodzę do szwagierki na 4 piętro to mam ochotę ją wykląć, że jej się zachciało mieszkania tak wysoko

aaaa właśnie się dowiedziałam, że koleżanka kilka h temu urodziła :-) wcześniaczek, bo termin miała na 6 maja, ale dzieciaczek zdrowy
Ostatnia edycja:

Jak nie worek to dupencja...