Fuma_Foch
Fanka BB :)
Hej
Dzięki dziewczyny,że mnie pocieszacie. Kochane jesteście

.
Myszka i Gaga -zdrówka życzę.
Wiecie co, ja chyba mam ciąże urojoną. Już mnie dopadły zachcianki ciązowe.Najpierw rano jak dopadłam do ogórków to myślałam ,że je pożrę razem ze słoikiem i nakrętką a potem przeszło na mnie Myszki upodobanie do miętówek i już wciągnęłam z 10 a dopiero się rozkręcam.
Dzięki dziewczyny,że mnie pocieszacie. Kochane jesteście

.Wikama dzięki. No szczerze mówiąc mam po cichu taka nadzieję ,że to TO.Czuję sie jakoś tak inaczej niz zwykle. Ale moze sobie tak wkręcam bo ja mam do tego tenencjęFuma nie smutkuj sie! A takie pobolewania brzuszka to może właśnie TO! U mnie tak zawsze sie zaczyna! Pobolewaniem oraz wzdęciem! Przy Wiki myślałam, że mam wzdęcie po sałatce z pomidorów z cebulką! Ale jak tak mnie trzymało dwa tygodnie to zrobiłam test i!!! Fuma będzie dobrze!!!!
Też zauważyłam,że wykres obiecujący. Po cichu liczę,że może się udaFuma jaki ladny wykresik masz:-) no to teraz zeby juz tak zostalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myszka i Gaga -zdrówka życzę.
Wiecie co, ja chyba mam ciąże urojoną. Już mnie dopadły zachcianki ciązowe.Najpierw rano jak dopadłam do ogórków to myślałam ,że je pożrę razem ze słoikiem i nakrętką a potem przeszło na mnie Myszki upodobanie do miętówek i już wciągnęłam z 10 a dopiero się rozkręcam.
!!! Fuma będzie dobrze!!!!