• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej
Dzięki dziewczyny,że mnie pocieszacie. Kochane jesteście:tak::tak::tak:.

Fuma nie smutkuj sie! A takie pobolewania brzuszka to może właśnie TO! U mnie tak zawsze sie zaczyna! Pobolewaniem oraz wzdęciem! Przy Wiki myślałam, że mam wzdęcie po sałatce z pomidorów z cebulką! Ale jak tak mnie trzymało dwa tygodnie to zrobiłam test i :szok:!!! Fuma będzie dobrze!!!!
Wikama dzięki. No szczerze mówiąc mam po cichu taka nadzieję ,że to TO.Czuję sie jakoś tak inaczej niz zwykle. Ale moze sobie tak wkręcam bo ja mam do tego tenencję
Fuma jaki ladny wykresik masz:-) no to teraz zeby juz tak zostalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Też zauważyłam,że wykres obiecujący. Po cichu liczę,że może się uda

Myszka i Gaga -zdrówka życzę.

Wiecie co, ja chyba mam ciąże urojoną. Już mnie dopadły zachcianki ciązowe.Najpierw rano jak dopadłam do ogórków to myślałam ,że je pożrę razem ze słoikiem i nakrętką a potem przeszło na mnie Myszki upodobanie do miętówek i już wciągnęłam z 10 a dopiero się rozkręcam.

reklama
Fuma ja też dzisiaj kiszone wsuwam :)!!! A co do zachcianek w ciąży to jedyne co mam to że jak zaczynam jeść np żelki to wciągam całą pakę, jak jem ogórki to aż sie skończą i uważam że to jest naprawde groźne! Przybrałam już 11 kg i powinnam sie pilnować a kompletnie nie potrafię!

Myszko to już teraz będzie tylko lepiej! Mocno Cię tule bo wiem co to znaczy te cholerstwo :*

Izuś i jak zdrówko!!!!

Co do służby zdrowia to chciałam iść dzisiaj z Wiką! W przychodni o 7.30 nie było już numerków a nie chciałam czekać z nią w przychodni wsród chorych bo jeszcze i ja coś bym przyniosła więc zadzwoniłam do Medica (wykupujemy z M. prywatną bo tutaj zawsze są problemy z przychodnią), poprosiłam o wizyte domową, bo młoda ma straszny kaszel, gorączkę, lekką wysypkę i wygląda to naprawde nie ciekawie! Na to mi Pan mówi, że lekarz z ambulansu (słyszałam go jak rozchichrany rozmawiał sobie z jakąś Panią i łaskawie odburknął mojemu rozmówcy, że nie jedzie bo ma teraz przerwę) mówi, że mają tyle zgłoszeń, że do takiej lekkiej choroby nie przyjedzie i że SMS-em poinformuje mnie kiedy może być wizyta!!! Tak sie wnerwiłam!!!! Kurde człowiek płaci na NFZ i nie ma numerków, płaci dodatkowo i też dupa!!! A do tego to chodzi o dziecko!!! No myślałam, że zacznę mu tam bluzgać! Dostałam smsa dwie godziny temu, że na 19 i mój M pojechał z Wiki. Na szczęście nie jest to nic poważnego. Ale z tej Medica to chyba zrezygnuje i poszukać czegoś innego, przy dwójce to taka opieka by sie przydała.... Ach

Wikama nie rezygnuj, jesli po objawach przez tel., i potem juz na normalnej wizycie zostalo potwierdzone, ze z mala nie jest tak zle jakby sie wydawalo to byl dobry specjalista...a o nich trudno dzis.
Wiesz ze my matki mamy tendencje do panikowania, do tego dochodza ciazowe hormonki;-)
Zaloze sie, ze gdyby objawy wskazywaly na cos powaznego przyjechalby i na przerwie.
Przemysl to jak juz emocje opadna, a na chlodno cala sytuacja wyda Ci sie racjonalna:*.
Ja robilam dokladnie tak samo, dzwonilam z "byle czym" na pogotowie a jak przyjechali to moj byly potem mi wymowki robil...to dla spokoju jezdzilam na ip, bo dziecko "dusi sie" od kaszlu...wg mnie, wg lekarza to tylko wilgotny gardlowy kaszel;-).

Dzieki dziewczyny za wsparcie, kochane jestescie:*

Fuma na mnie juz krzycza, ze za duzo ich jem;-)

Wikama a dzięki dzięki, leże cały dzień i troszke lepiej, woda morska, tantum verde i syropek z cebuli i się kuruje :) gorzej tylko z tym brzuchem.. no ale na to już nic nie poradze.. mam tylko nadzieje, że po tym fenoterolu po kilku dniach troche twardnienie zmaleje..
ja mam opiekę w lux med i jak narazie nie narzekam, w razie W jak nie ma już terminów to i tak dopisują jako osoba dodatkowa i lekarz mi jeszcze nigdy nie odmówił :)

Myszka to smaruj teraz pupsko i czekaj na efekty :-)

Zapo jak tam Twoja energia życiowa? :-p

dzisiaj mam dzień leniucha i obżarstwa, ale nie jest źle bo jak narazie + 3 kg :)

nanu- tego typu rzeczy, wiem że trzeba monitorować..bo to czasami oznacza problemy z wątrobą. Oczywiście pewnie to dzidzia Ci się wciska..ale miałam kiedyś koleżankę na starym forum która miała stan przedrzucawkowy..a u niej zaczęło się to od bóli po żebrami. BROŃ BOŻE nie traktuj tego jako straszenie..po prostu mów ginkowi o takich rzeczach.
Przepraszam za taki post, ale przypomniało mi się to jak tylko przeczytałam Twój post.
Pamietaj że ja nie mam żadnej wiedzy medycznej, więc to co piszę mogą być pierdoły..

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny,
z tego co się naczytałam to nie mała tylko macica się rozrosła i wciska się w żebra:(

Martoos dzięki za sugestie, w czw mam wizytę to na pewno dopytam....
do tej pory bolało tylko jak siedziałam za długo, a teraz nawet chodzenie i leżenie nie do końca pomaga:(((( oszaleć mozna, bo chwilami to jakby mi oddechu brakowało....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry