Martoocha – jak tam mąż? Spisał się?
Za poniedziałek 3mamy wszystkie kciuki! Przecież wiesz…. Spokojnie! Wszystko jest na pewno jak trzeba!
_Ewcik_ kocyk wciąż się robi, ma już wymiar ok. 90x90cm. Jeszcze troszkę

teraz jedno okrążenie kolorem zajmuje ok. 1-1,5h, więc coraz wolniej widać efektyJ
Dorcia kciuki za wyniki, nic nie skomentuję bo się kompletnie nie znam…. Robiłam je wszystkie po #, ale było w normie wszystko wiec się nie zagłębiłam w temat:/
Myszka kciuki za te hemoroidowi akcje, żeby dały spokój!
Karo – nie szarżuj tylko za bardzo na tych zakupach!!! J No i 3mam kciuki żeby dziecię się obniżyło! Zazdroszczę karpatki!
Wikama ja swego czasu w C&A dorwałam 2 rozpinane sweterki, które i po ciąży dadzą się założyć…. Śmigam w nich non stop!
Super,że zakup wykładziny się udałJ I wózek wybrany! Mkniesz widzę że hoho! I tak 3maj! Bo na końcu kurcze naprawdę jakoś ciężej człowiekowiJ
Marta-l gratuluję zakupu autka! J Cieszę się że Wojtuś spokojniejszy!
Izka gratuluję zostania ciociąJ I miłego wizytowania!
Anila – kciuki! Już tuż tuż wszystko! Ale widzę że spokojna i przygotowana jesteśJ
Gaga udanych zakupów!!! Ciekawy zwyczaj z tymi klasowymi urodzinami…
My dziś spacerek zaliczyliśmy, pogoda cudowna! Temperatura wprawdzi w okolicy zera ale słonko robi swojeJ
Wczorajsza impreza się udała, posiedzieliśmy prawie do 2giej!
Tylko jedzenia tyle zrobiłam,że dziś nie gotuję – wyjadamy…. Uczta była!
Zobacz załącznik 545837Zobacz załącznik 545839Zobacz załącznik 545840Zobacz załącznik 545841Zobacz załącznik 545842Zobacz załącznik 545843Zobacz załącznik 545844Zobacz załącznik 545845

S właśnie się jeszcze postanowił kimnąć a ja czytam Was i czytam i nadrobić nie mogę...
3mam kciuki za wszystkie testujące i wizytujące! Ktoś ma jakąś listę? Kto kiedy? J