• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karo niezapomnij o seksiku, sperma zmiekcza szyjke, a orgazm moze wywolac skurcze;-)
Poszalejcie troche, a co...potem troche abstynencji bedzie.
Masaz sutkow tez cos tam wyzwala, pomagajac;-), masowanie brzusia.

reklama
Czesc dziewczyny:)
ja dopiero wstalam:-p.
My chyba na spacerek pójdziemy aby skorzystać z pogody i wyrwać się z domu..w domu za dużo myślę o poniedziałku:zawstydzona/y:.

Życzę Wam wszystkim super udanej niedzieli oraz aby przyszły tydzień był bardzo pomyślny dla nas wszystkich:tak:.

Martoos milego spacerku:-)

Karo ja swojemu odliczam, bo jeszcze ma zakaz tykania (.)(.) :-D

A cos mnie dzis tak jakby punktowo ciagnelo w okolicach pepka (cos jakbym sie pociagala za pasmo wlosow od srodka), tylko po prawej stronie...a zaczelo sie bo zbyt gwaltownie wstalam...i co to moze byc??
Miala, badz ma ktoras z Was takie glupie uczucie?

Myszko po rower jedziemy wszyscy razem- to prezent od dzieci z klasy- taki u nas zwyczj, że zapraszmy zawsze całą klasę (każdy) więc ze składki robi się kupa forsy,a Ignac jest dzieckiem antymaterialistycznym i jak sobie czegoś zażyczy to trudno choć 100zł wydać. Więc ten rower mu sama oznajmiłam bo jakby dostał przy klasie rower, a nie to czego chciał to byłby smutny. Rodzinne urodziny, na które dostanie to co chciał czyli chomika, gierkę na PS będą dopiero na drugi dzień. Wolałam żeby wiedział.
Fajny numer zrobiliście Waszemu synowi, mój póki co sam tak bardzo o urodzinach nie pamięta więc pewnie by się nie kapnął.
A urodziny klasowe będą na torze kartingowym, z trzema innymi jubilatami z klasy bo w pojedynkę to bankructwo. Wydrukowaliśmy im zaproszenia, któe wyglądają jak prawo jazdy, nawet je zalaminowałam. Jutro będą rozdawać w klasie.

Po w czorajszej ciszy strasznie przyjemnie sie Was czyta!!!!

Martoocha do jutra blisko!!! Dzisiaj musisz zrobić sobie relaksujący dzień! Fajny film, dobre ciasto, może zrób sobie paznokcie! Kochana jutro trzymamy kciuki więc wszystko napewno będzie super! O której masz wizyte? Będzie usg?

Zapo miłej imprezki!

Myszko ja tak miałam jakieś dwa tygodnie temu! Przeszło tylko więcej leżałam! Ja miałam wrażenie jakby jakieś naczynie krwionośne mi sie naciągało. Ale któregoś dnia przestało boleć i żadnych ani pod skórą naczynek popękanych nie było, ani tym bardziej żadnego krwawienia ! Poleże troszkę wiecej!

Iza to gratulacje dla kuzynki! Kurcze szkoda, że nie jutro- nie załapie sie na to roczne macierzyński ale najważniejsze, że Maluszek zdrowy!

Anila śliczny wózek! Z tego co widzę to ma przekładaną rączkę! Bardzo podobny do tego co mi sie podoba. A i pieluszki super! Na razie jeszcze sie wstrzymałam z wydzwaniam oraz szydełkowaniem! Myśle, że pod koniec ciąży będę chciała coś stworzyć, teraz korzystam z dobrego samopoczucia i działam :)!!!! Trzymam za Was kciuki - już blisko końca :)!!!

Karo kurcze szkoda, że ten twój lekarz akurat teraz ma urlop! Ale nic, w końcu rodzi sie i tak samemu :/! Ważne żebyś na najbliższej wizycie sie wszystkiego dowiedziała: przede wszystkim co z tą nerkom! Kciukasy!!!

A ja dzisiaj mam udany dzionek! Kupiliśmy świetną wykładzinę do pokojów dla dziewczynek z takim dłuższym włosiem, bardzo miękką! Malutkiej będzie sie super raczkowało a Wiki też zadowolona bo będzie mogła sie na ziemi położyć i będzie miała jak na jakimś materacu!!! No i obejrzałam mój wózek!!! Pojeździłam i jestem zdecydowana! Kupimy teutonia be you z większa gondolką! Bardzo wygodny wózek! Ach!!! Już go chce :)!!!

Mozliwe, ze cos naciagnelam a brzuch to mam jak balon napompowany na maksa;-).

Gaga to tez fajny zwyczaj macie i jak dzieciaki sie zzyja ze soba:-)
Moj mlody sie cieszy z kazdej *******y, nawet glupia czekolada potrafi wywolac usmiech. Zycie nie zawsze jest kolorowe i on wie o tym, wiekszy prezent (o ile sytuacja pozwala na to) to sam proponuje np dzien dziecka, urodziny i gwiazdke;-).

Wikama ja tez planuje juz na nowym mieszkanku taka wykladzinke z dlugim wloskiem, dzieciaczki wiekszosc czasu i tak pupkami na podlodze siedza, zeby niewiadomo jak pilnowac;-)
Leze kochana i odpoczywam, bolem bym tego nie nazwala...to takie pojedyncze pociagniecie dziwne uczucie po prostu;-)
No nie mialam czym rzucic w cholernego kota jak mi fikusa zaczela obgryzac ;-)

Będzie USG..a co do godziny to będę dzwonić po obchodzie do lekarza i on wtedy powie kiedy uda się mnie wcisnąć.. to jest to najtrudniejsze psychicznie USG u mnie..ale staram się myśleć pozytywnie..
Maluszek jutro pewnie się do Was odezwie i powie co u niego;-).

Myszko- może dzidzia pociągnęła za pępowinę mocniej?:-p

reklama
Martoocha – jak tam mąż? Spisał się?
Za poniedziałek 3mamy wszystkie kciuki! Przecież wiesz…. Spokojnie! Wszystko jest na pewno jak trzeba!

_Ewcik_ kocyk wciąż się robi, ma już wymiar ok. 90x90cm. Jeszcze troszkę:P teraz jedno okrążenie kolorem zajmuje ok. 1-1,5h, więc coraz wolniej widać efektyJ

Dorcia kciuki za wyniki, nic nie skomentuję bo się kompletnie nie znam…. Robiłam je wszystkie po #, ale było w normie wszystko wiec się nie zagłębiłam w temat:/

Myszka kciuki za te hemoroidowi akcje, żeby dały spokój!

Karo – nie szarżuj tylko za bardzo na tych zakupach!!! J No i 3mam kciuki żeby dziecię się obniżyło! Zazdroszczę karpatki!

Wikama ja swego czasu w C&A dorwałam 2 rozpinane sweterki, które i po ciąży dadzą się założyć…. Śmigam w nich non stop!
Super,że zakup wykładziny się udałJ I wózek wybrany! Mkniesz widzę że hoho! I tak 3maj! Bo na końcu kurcze naprawdę jakoś ciężej człowiekowiJ

Marta-l gratuluję zakupu autka! J Cieszę się że Wojtuś spokojniejszy!

Izka gratuluję zostania ciociąJ I miłego wizytowania!

Anila – kciuki! Już tuż tuż wszystko! Ale widzę że spokojna i przygotowana jesteśJ

Gaga udanych zakupów!!! Ciekawy zwyczaj z tymi klasowymi urodzinami…

My dziś spacerek zaliczyliśmy, pogoda cudowna! Temperatura wprawdzi w okolicy zera ale słonko robi swojeJ
Wczorajsza impreza się udała, posiedzieliśmy prawie do 2giej!
Tylko jedzenia tyle zrobiłam,że dziś nie gotuję – wyjadamy…. Uczta była!

Zobacz załącznik 545837Zobacz załącznik 545839Zobacz załącznik 545840Zobacz załącznik 545841Zobacz załącznik 545842Zobacz załącznik 545843Zobacz załącznik 545844Zobacz załącznik 545845 420129_596489323714413_1423289409_n.jpg
S właśnie się jeszcze postanowił kimnąć a ja czytam Was i czytam i nadrobić nie mogę...
3mam kciuki za wszystkie testujące i wizytujące! Ktoś ma jakąś listę? Kto kiedy? J

Załączniki

• 420129_596489323714413_1423289409_n.jpg
    420129_596489323714413_1423289409_n.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 76

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry