• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No wiec i tak pojechalam na ip :-D
Wszystko ok, maly 2990g, wyszly pojedyncze skurcze cwiczebne;-) a glupie uczucie na pepku to pewnie cos dziec akurat wypycha...
Wody ok, lozysko ok...ogolnie znow paniki narobilam:-D

Ewcik przy kolejnej ciazy owszem czuje sie ruchy szybciej...ale nie przy lozysku przodujacym. Tu ilosc ciaz nie ma znaczenia.

Ostatnia edycja:
Myszko najważniejsze że Ty jesteś spokojna! Ale jak urodzisz to na ip jakiegoś szampana wypiją :)!!!

Ewcik jest wszystko dobrze!!!! Pamiętaj jeżeli dopadają Cię aż takie obawy podejdź na ip! Nie ma sensu sie martwić, wystarczy ze powiedz ze czułaś delikatne ruchy a teraz nie i zrobią ci usg! I szczęśliwa wrócisz do domku! Wszystko jest ok!

myszko świetnie że wszystko OK!

Ewcik - ja mam wrażenie czasami że ci co piszą w necie artykuły,komentarze itp to niekoniecznie na wszystkim się znają! A poza tym:
KAŻDA CIĄŻA JEST INNA!
to że przy kolejnej czuje się szybciej ruchy to tłumaczą tym,że wiesz co masz poczuć - stąd szybciej wyłapujesz nawet te delikatne smyrania...
daj dzieciowi czas, pij dużo i polecam dopplera! Mnie danutaski pożyczyła i swego czasu BARDZO MI POMÓGŁ!

Swoją drogą ciekawe co u danutaski, jak sobie radzi z małą i zapracowaniem!

ja własnie wstałam, w pewnym momencie miałam jakieś dziwne samopoczucie - raz zimno raz gorąco, jakoś słabo, w głowie mi się kręciło.... ale kimnęłam i lepiej! uff

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry