• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martoos juz sobie pogral moim worem w pilke, a teraz bedzie sie pastwil nad matka przy pomocy pepowiny??? To mi gadzinka rosnie;-)
Jak dobrniesz juz do genetycznego i polowkowego to bedziesz sie tylko cieszyc z podgladania Bejbika ;-) i dopytywac ile urosl, ile przybral:-)

reklama
pewnie tak..;) myśle ze już po jutrzejszej wizycie będę bardziej pewna..i zacznę się na prawdę 'cieszyć i rozkoszować' stanem..
M. się spisał:) nawet go nie prosiłam by został ze mną..on ma stresy w pracy + też na pewno przejmuje się ciążą..i tak pewnie odreagowuje..

Nanu hemoroidek z dnia na dzien mniejszy ale wciaz jeszcze lekko plami, ale juz nie boli. To cholernie duza ulga:-).
Martoos fajnie, ze z mezem sie wyjasnilo:-) a jutro na wizytce zobaczysz wszystko bedzie dobrze. Najgorszy czas masz juz za soba. Bejbik rosnie, pewnie teraz mysli co by tu ciotulkom powiedziec;-)

hello dziewczynki... ja się wpadłam tylko przywitać, bo dołek załapałam.. a wszystko przez te ruchy Maluszka.. niby w kolejnej ciąży czuje się je szybciej, a tu 20 tydzień, a ja nadal ledwo je wyczuwam.. od wczoraj tak rzadko, że aż się martwię
unhappy.gif
unhappy.gif

Ewcik to chyba pogoda tak rozleniwia te Nasze Maluszki! Bo moja rano szalała a teraz ledwo nóżką ruszy i coś tam pulknie ale słabiutko! Ewcik z tego co pamiętam to Nanu zaczęła czuć około 22 tc. A Ty już zaczynasz!!! Wszystko jest ok! Naprawde nie martw sie! Często przez ułożenie łożyska odczuwa sie później i słabiej! Jak już lekko czujesz to za dwa tygodnie dostaniesz tak mocnego kopa, że aż sie zdziwisz! A regularne ruchy to dopiero od 28 - 30 tc. Więc taki chwilowy brak w tym tygodniu to nic strasznego! Musisz dużo wody pić, to zwiększy ilość wód płodowych i też będzie lepszy efekt. :*

Nanu ale pychotki naszykowałaś!!!! Mniam!

Martoocha jesteśmy z Tobą!!! A jutro czekamy na wieści od Maluszka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry