• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
coś chyba Myszko jest w tym co mówisz - znów wróciło to samopoczucie jak usiadłam z powrotem w fotelu.... pewnie jakiś ucisk, brak tlenu nie wiem.... głowa mnie rozbolała - wezmę paracetamol i spać....

śnijcie o samych przyjemnościach!

Dzień dobry śpioszki!
Martoocha kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry;
Ewcik głowa do góry, wystarczy, że maluch okopuje mniej wrażliwe miejsca. 20 tc to jeszcze czas na ruchy. A jesli się martwisz to idź na ip, tam na pewno cię zbadają.

Myszko mały ma super wagę już. Niedługo wyjdzie :D

Ja się paskudnie czuję. Niby nic mnie nie boli, nic mi nie dolega, a tego posta piszę na raty - tak mi ręce mdleją. Słaba jestem jak jakaś staruszka...

Martoocha &&&&& O której wizytujesz?

Dzien dobry:-)

Ja mam od rana powera to wykorzystuje na roboty domowe;-) po poludniu to czy robie czy nie...to na nic sil nie mam.

Zapo czesto rece mdleja jak macica uciska tetnice, sprobuj mala sprowokowac do zmiany pozycji. Powinno pomoc:-).
Polez sobie na przeciwnym boku jak spalas w nocy.

Dzien dobry:-)

Ja mam od rana powera to wykorzystuje na roboty domowe;-) po poludniu to czy robie czy nie...to na nic sil nie mam.

Zapo czesto rece mdleja jak macica uciska tetnice, sprobuj mala sprowokowac do zmiany pozycji. Powinno pomoc:-).
Polez sobie na przeciwnym boku jak spalas w nocy.

Martoos kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na info i focie Bejbika:*

Ostatnia edycja:
Zapo może ciśnienie Ci poleciało.... Może kawula i coś słodkiego Ci podniosą! Trzymaj sie!

Nanu ale masz śliczną focie! Pinkna kobitka z Ciebie!

Myszko jak Twój brzuszek? Dalej Cię ciągnie???

Ewcik jak samopoczucie?

Martoocha kciukasy ogromne!!!!

Karo jak sie czujesz?? A i udanych zakupów!!!!

dzisiaj mój małż pojechał do Wrocławia na spotkanie i zostawił Nas z nakazem dbania o siebie! Więc zawiozłam Wiki do szkoły, zawiozłam auto na myjnie a sama siedzę w coffee heaven pije bezkofeinowe cappucino i wsunełam sernik z truskawakami, a co będę Lili żałować ;)!Mam jeszcze pól godziny do odbioru autka, ale już zakupy zrobiłam i nie chce z torbami nigdzie chodzić!
Aha i fajowy płaszczyk sobie kupiłam na wiosnę! W kolorze turkusowym i nie żaden ciążowy, tylko normalny w rozmiarze 42! Teraz jest dobry (mam jeszcze trochę luzu na brzuchu), a jak sie nie dam rady dopiąć to mogę związany tylko nosić i tak brzuszka nie będzie mi widać bo ma szeroką zakładkę! I'm very happy! Nie muszę dziś gotować, Wiki nareszcie w szkole, kupiłam sobie ładną rzecz, żrem sernik i Lila mnie kopie! Czy można chcieć czegoś więcej???

Udanego dnia dziewczyny!!!!

Dzięki Wikama - zdjęcie z wczorajszego spacerku z S:)

Też płaszczyk mam - z kolei pożyczony od babci:P Rok temu namówiłam ją na jego zakup w reserved, kupiła.... a teraz pożyczyła bo w swoim się wiosennym nie zapinam a w tym owszem:)

Wikama dzis po ciagotkach nie ma sladu:-) chyba mi sie syndrom wicia gniazdka zalaczyl bo latam jak popazona i tylko szukam sobie roboty:-D
eMowi sie syndrom udzielil i przerabia mi komode tak jak chcialam:-)

Maly czkawki dostal i wszystko mi podskakuje;-)

Martoos damy rade;-):*

"chyba mi sie syndrom wicia gniazdka zalaczyl bo latam jak popazona i tylko szukam sobie roboty
laugh.gif
"
Myszko to musisz zmienić nick na "ptaszynka":-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry