• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Marta ten usmiech Wojtusia...powalajacy:-) oj bedziesz dziewuchy miotla odganiac:-D
Marta jak wpadna na dyskryminacje i porobia zametu to zrobia od nowego roku;-)

Kicia no cudne wiesci:-)

Tak zrobią on nowego roku ale 2014 pewnie. Trochę się dzieje w mediach ale to jak grochem o ścianę.

Wikama Wojtuś już się nieziemsko śmieje, coraz częściej zdarza mu się śmiać na głos nawet. Największe szczęście to jego uśmiech.

reklama
Nanu sama skręciłaś!!!?!?!? A lanie chcesz??? Przecież znowu będzie Cię bolało! Teraz już proszę leżeć!!! A swoją drogą to fajowa ta komoda a Twój men to ma dużo szczęścia, chyba nie ma rzeczy której nie zrobisz! I widzę, że tak jak Myszka masz syndrom wicia gniazda :)!!!

skręcałam od rana więc sporo godzin z przerwami na leżenie:)
ja to jestem taka że usiedzieć nie mogę:)
i nawet ją dosunęłam na miejsce - biedne te moje panele od suwania:)

Zobacz załącznik 546064

teraz już leżę plackiem:) dolna szuflada chyba wymaga męskiej ręki albo coś zkaszaniłam, bo się nie dosuwa - to już S zostawiam:)
na obiad makaron z serem więc laba do 18....
na 19 jedziemy z S do SR....

Kaso jaka ona slodziuchna:*:-)
Czy mala jest w pozycji polsiedzacej?? Bo tak jej glowka leci...musisz uwazac, bo to za wczesnie na pol siedzaco. Lepiej na plasko, bo bedzie problem z napieciem miesniowym.
Sorry ze tak sie wymadrzam, ale nie moge patrzec jak tak dzieciom glowki leca.

Wikama ja juz zakonczylam roboty na dzis, obiad sie konczy robic;-) jeszcze pranie wrzuce na suszarke i jak jeszcze bedzie miejsce to wlacze kolejne.
Ale juz grzecznie lezalkuje:-D

Nanu daj no temu Twojemu mezowi sie wykazac, wiem ze same tez mozemy wiele rzeczy zrobic...ale od czego ich mamy?? Jak nie bedzie mial co robic to znow Ci zasiadzie do czolgow i zgubi dystans;-)

nie grał od 3 dni hihihihihi:)
dzisiaj też z projektem wieczorem będziemy walczyć bo w środę oddanie klienta mamy:)
ale spoko - kwestia dolnej szuflady jest jego:P ja już palcem nie ruszam! :D

hej dziewuszki :-)

dzisiaj w pracy dosłownie przez 30 sekund miałam okazję wysłuchać sobie tętna Maluszka, bo na więcej brakło czasu, ale było ;-)dziś w ogóle jakoś dziwnie się czułam, przez pół dnia brzuch bolał jak na okres :confused: dobrze, że w czwartek wizyta, może troszkę się wyjaśni..

nanu pewno dzidzia ucisnęła na jakąś tętnicę, stąd te zawroty głowy:tak: dzisiaj już lepiej?

myszka
to dobrze, że z Małym wszystko ok :tak:i jaka piękna waga

zapominajka wow Ty już 34 tydzień!! kiedy to zleciało???

wikama wklej fotki ciuszków, które pokupowałaś.. i tego dywanu :tak:super, że taki dzień masz udany

marta ale Wojtuś fajny, taki śmieszek :-)

gatto gratki dla siostry:tak:

kaso ale ślicznotka!!!

nanu Ty to złota rączka jesteś-od szydełka po śrubokręt:-D p.s. czy ja Ci mogę wysłać zdjęcie mojego mikro mieszkanka? bo totalnie nie wiem, jak je zaaranżować na przybycie Maluszka, a chcę coś zmienić

Ewcik zdjęcie płaszczyka zrobiłam, ale nie oddaje koloru! Dzisiaj nic Malutkiej nie kupiłam, tylko Wiki kapciochy do szkoły! Ale dzisiaj Wiki daje mi popalić! Masakra!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 46
wikama super płaszczyk:-) myślałam, że w weekend coś dziewczynkom miałaś kupować, widocznie mi się pofertało ;-) kochana, a powiedz mi, gdzie kupiłaś ten biały wieszak, który masz na ścianie??

Ale miałam przejścia dziewczyny.. dziś autentycznie umarłam..
Po spacerku poszłam zrobić siusiu..podcieram się a tam rdzawa plamka.
Serce zaczęło mi tak walić że myślałam że zwariuję...szybko telefon do ginka, że już do niego jadę..
Zrobił USG- i wszystko w porządku!
Maluszek ma 2,8 cm i pięknie machał rączkami.
Mam leżeć i jutro na kontrolę znów pojechać...ciągle troszeczkę się martwię, ale mam nadzieję!

Ale co się nadenerwowałam z M. to moje... ale byłam dzielna! nie płakałam..tylko ogromny stres

reklama
wiecie może skąd mogą być takie maluteńkie plamienia?
No nic..jutro normalna wizyta u ginka i pewnie wiecej się dowiem...
ale jestem szczęśliwa ale też jednocześnie się boję....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry