• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewik przyjemnych i oczywiscie owocnych staranek zycze:-)Iza a mam je w nosie co one tam sobie mysla;-) od tego sa pod tym wzgledem jestem egoistka;-)Dzwonilam do poloznej zapytac o to co kupic do pielegnacji malego (sol fizjologiczna, spirytusik itp.), a ta mi mowi ze na pierwsza wizyte ona wszystko mi przyniesie...jedynie paleczki do uszu i noska mam kupic i waciki.Wikama super ten plaszczyk:-)

reklama
Martoos nic sie nie martw chaotycznoscia postow, my sobie to wszystko poskladamy do kupy...a chcemy wszystko wiedziec co u naszego Bejbika:-)Ja pamietam jak zastepca mojego gina pokazal eMowi jak te nasze wtedy 24mm szczescia sie rusza, to M nie mogl wyjsc z podziwu i zdumienia jednoczesnie:-D maly byl wielkosci miska harribo stad Zelek;-)

Martus a przynajmniej u mnie jest też tak, że jak próbują wyprostować nogi na wznak to strasznie napina mi się brzuch, więc to nawet nie wygodne i boli :/

Martoocha tak na lewym boku niby lepsze przeplywy,mi tez pomagalo zawsze lezenie na lewym boku.Teraz mam male problemy bo okropnie mnie plecy bola ja leze na boku
Myszka zapomnialam ci napisac ze dzisiaj w Aldi byly posciele za 10euro gdybys potrzebowala na zmiane i przescieradla dwie sztuki za 7,99.Mysle ze przescieradel nigdy nie za malu a cena mysle naprawde dobra.Sama bylam dzisiaj o 19 i jeszcze wszystko dostalam takze mysle ze nawet gdybys poszla jutro to jeszcze dostaniesz.Aha i pieluszki 3szt za 7,99

ja najczęściej leżę na plecach z nogami zgietymi..wtedy nic się nie napina..a śpię jeszcze na brzuszku:-p.
No ale jak mówicie że lewy boczek lepszy..to od dziś spłaszczam półdupek z lewej;-)

dziewczyny to leżenie na lewym boku ma znaczenie w zaawansowanej ciąży, gdy dzieć jest na tyle duży, że faktycznie może uciskać żyłę główną, która doprowadza tlen.. ale same pomyślcie, nie jest realne, żeby kobieta w ciąży wytrzymała całą noc na jednym boku;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry