Wikama
Fanka BB :)
Ojej Martoocha! Współczuje przeżycia! Teraz leż plackiem na lewym boku, wstawanie tylko na siku! Niech mężczyzna teraz koło Was poskacze! A Maluszka gratuluje!!!
Ewcik : wieszak to oczywiście Ikea
! Kupiłam go z trzy lata temu i bardzo jestem zadowolona!
Martoocha teraz doczytałam Twoje pytanie i myśle że przy rozciąganiu macicy (szczególnie kobitki po przejściach typu łyżeczkowanie) mogą mieć tego typu problemy! Również przy zagnieżdzaniu mogą sie pojawić drobne plamienia. Ja tez teraz tak miałam, leżałam i jak widać jest ok! U Ciebie też tak będzie, tylko leż, leż i leż!
a ja jutro znowu do zakźnego jadę! Czekając na wyniki zaprosiłam kosmetyczke na pazurki
! Trzeba sobie jakoś radzić ze stresem!
Ewcik : wieszak to oczywiście Ikea
Martoocha teraz doczytałam Twoje pytanie i myśle że przy rozciąganiu macicy (szczególnie kobitki po przejściach typu łyżeczkowanie) mogą mieć tego typu problemy! Również przy zagnieżdzaniu mogą sie pojawić drobne plamienia. Ja tez teraz tak miałam, leżałam i jak widać jest ok! U Ciebie też tak będzie, tylko leż, leż i leż!
a ja jutro znowu do zakźnego jadę! Czekając na wyniki zaprosiłam kosmetyczke na pazurki
Ostatnia edycja:

a dzisiaj pół dnia układałam klocki z chrześniakiem mojego Ł, chrysteeee już mnie bęben bolał od klęczenia..