• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ojej Martoocha! Współczuje przeżycia! Teraz leż plackiem na lewym boku, wstawanie tylko na siku! Niech mężczyzna teraz koło Was poskacze! A Maluszka gratuluje!!!

Ewcik : wieszak to oczywiście Ikea :)! Kupiłam go z trzy lata temu i bardzo jestem zadowolona!

Martoocha teraz doczytałam Twoje pytanie i myśle że przy rozciąganiu macicy (szczególnie kobitki po przejściach typu łyżeczkowanie) mogą mieć tego typu problemy! Również przy zagnieżdzaniu mogą sie pojawić drobne plamienia. Ja tez teraz tak miałam, leżałam i jak widać jest ok! U Ciebie też tak będzie, tylko leż, leż i leż!

a ja jutro znowu do zakźnego jadę! Czekając na wyniki zaprosiłam kosmetyczke na pazurki :)! Trzeba sobie jakoś radzić ze stresem!

Ostatnia edycja:
reklama
martuś współczuję tego stresu, doskonale Cię rozumiem, bo ja miałam plamienie w 12 tyg, taka krew w śluzie.. w sumie nie wiadomo, od czego to było, może od nisko usadowionego łożyska..

wikama a to pod wieszakiem to szafka na buty?? sorki, ze tak pytam, ale bardzo podoba mi się taki wystrój, chociaż tylko kawałeczek widać ;)

Ewcik to jest zabudowany grzejnik. Jak robiliśmy komandora to oni nam zabudowali.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 49
  • image.jpg
    image.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 48
Dziewczynki witam sie po calodniowym szalenstwie.Bylo super.Pogoda dopisala,sloneczko ladnie swiecilo.Nakupilam mnowstwo rzeczy dla siebie pare bluzek na lato,dla malej ale juz rozmiary na lato i dla M.Teraz juz padam z nog bo ja zesmy wyjechaly o 8 tak wrocilysmy o 16
Wikama dzieki za troske,nawet mnie plecy dzisiaj niebola bo taka jestem jakos spelniona.Sliczny plaszczyl
Myszka dobrze ze pojechalas na IP i wszystko dobrze.A mala ma super wage
Martoocha polez do jutra a jutro lekarz sprawdzi i napewno bedzie wszystko super.Ja w pierwszej ciazy dosyc mocno plamilam tak chyba 8-10tyg ale w sumie lekarz nigdy niewiedzial jaki byl powod tego.Takze glowa do gory!!!!
Nanu naprawde ladne zdjecie wrzucilas.
Marta Wojtus jest przesliczny.Ucaluj go od cioc z forum:-)
Kaso Rozyczka rowneiz przesliczna.A jakie dlugie wloski ma:-)
Gatto gratulacje.A to od tej siostry tu z Niemiec tak?Ile wazyla mala?
Ewcik dobrze ze chociaz chwilke moglas posluchac dzidziusia.A ruchami sie nie przejmuj,przyjda napewno i wtedy bedzie wielka radosc

Ostatnia edycja:
Martoos czasem cos poleci w terminie @, czasem mozna zatrzec papierem.
Sprawdzal czy wewnatrz czysto? Jak nie ma sladow na szyjce to pewnie zatarlas, nosisz stringi? Mnie gin polecil zamiast podcierAnia poprostu przylozyc papier i odczekac. Ja na Twoim etapie tez lecialam go gina z rozowosciami z koleji;-)

Witam
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i od dwóch dni dołaczyłam do staraczek. Po dwóch miesiącach chorób i infekcji... Zobaczymy co będzie. U mnie, ze względu na wiek, nie jest to prosta sprawa :szok:

ufff doczytałam Was, ale i tak już nie wiem która co pisała :) tak z grubsza:

Kaso, Marta ale macie cudne pociechy!!!c

Wikama poszalałas na zakupach (fajny ten płaszczyk), Ty Karo też.. ehhh to jest dopiero radocha dla kobiety, czuje się spełniona jak się obkupuje :-)

Myszka ci ludzie z IP faktycznie kielicha sobie walną jak urodzisz haha ale najważniejsze, że maluszek zdrowiutki i spory już :)

Gatto gratuluję ciociu :-)

Martooocha dobrze, że pojechałaś sprawdzić, przynajmniej wiadomo, że Twoje prawie 3 cm szczęścia ma się dobrze :)

Ewcik Ty wyluuuuzuj, dziecie jeszcze nie raz Cię tak okopie, że będziesz płakać!! mój wczoraj był strasznie anemiczny, prawie w ogóle się nie ruszał i też się zastanawiałam co jest grane, ale dzisiaj rano chyba nadrobił :-) teraz też siedzi cicho, na naszym etapie to jeszcze regularności ciężko się spodziewać, więc spokojnie :) doczekamy się i my!

Gaga fajny zwyczaj tam macie z tymi prezentami dla dzieciaków :) i fajnie, że młody taki niematerialista.. bo jak dzieci za dużo mają to nieraz ciężko je opanować.

a my w końcu w domciu, wczoraj byliśmy u znajomych, no ich niunia cudnaaaaa :-) przegrzeczne dziecko, tylko jak próbowaliśmy ubrać czapeczkę to był krzyk, a tak to jakby dziecia nie było :-pa dzisiaj pół dnia układałam klocki z chrześniakiem mojego Ł, chrysteeee już mnie bęben bolał od klęczenia..
ale cały wieczór mam zamiar przeleżeć, bo chyba się przejadłam i brzuch napitala, wzięłam espumisan i licze, że pomoże :)

Martoos czasem cos poleci w terminie @, czasem mozna zatrzec papierem.
Sprawdzal czy wewnatrz czysto? Jak nie ma sladow na szyjce to pewnie zatarlas, nosisz stringi? Mnie gin polecil zamiast podcierAnia poprostu przylozyc papier i odczekac. Ja na Twoim etapie tez lecialam go gina z rozowosciami z koleji;-)
nosze babcine majtki więc to nie to..
Jedna jest możliwość,że przeforsowałam organizm bo wczoraj 3h na spacerze byłam..ale czułam się super, więc nie sądziłam że to może zaszkodzić..
Druga to może mam jakiś stan zapalny w szyjce- szczególnie że tam trochę mnie coś kłuje i delikatnie szczypie.
Jutro mam pełną wizytę i wszystko zobaczymy.. dziś tylko USG na szybko.
Oj dziewczyny...ja już prawie żegnałam się z maluszkiem...tak okropnie się przeraziłam..ale w szoku jestem jak bardzo mimo wszystko obrosłam w skórkę...
Nie wpadłam w panikę, umyłam się , ogoliłam:-p, przebrałam i zakomunikowałam M. że jedziemy do ginka... kiedyś to bym latała z płaczem po mieszkaniu.. Jak to człowiek się dużo uczy po różnych przejściach..
teraz już tylko takie 3 kuleczki malutkie Br śluzu zbite, wiec mam nadzieję że już przejdzie..

Ginek mówił,że dziś masę dzieciaczków odebrał:)
Jedno nawet 500g...mówi,że na razie jest wszystko z nim ok, ale okaże się co i jak do 6 miesięcy życia..

reklama
ah! zapomniałam!! dzidziuś ma 2 rączki i 2 nóżki:-p no i machał nimi!!! nigdy w życiu jeszcze czegoś takiego nie widziałam...
Przepraszam,że tak chaotycznie piszę..ale mam jeszcze 5 ton adrenaliny w organiźmie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry