• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieńdoberek :)

Nanu zróbże fotke tej szufladki co masz te pojemniki na segregowanie, bo aż ciekawa jestem :)

Elka a co tam u Ciebieeeee??

Martooocha kciuki rzecz jasna zaciśnięte bardzo mocno &&&&&&

wstałam i mam wene do sprzątnięcia tego burdelu w malowanym pokoju.. eh ide chyba od razu póki mnie chęć jeszcze nie opuściła, bo za godzine pewnie będzie już ciężko..

Proszę bardzo. ... zwyczajne rozwiązanie ale pomocne. Fajnie ze pasują do szuflady wymiarem

Martoocha kciuki zaciskam! !!

Załączniki

• 20130319_094341.jpg
    20130319_094341.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Nanu tez mam te poleczki identyczne z Ikei w komodzie i jestem super zadowolona.Ale musze sobie wlasnie jeszcze jedne kupic i zrobic jak ty na skarpetki i na takie male rzeczy
Martoocha kciuki za wizyte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wikama chyba miala jechac do zakaznego dzisiaj po wyniki jak dobrze pamietam albo?
Ja jutro wizytuje o 8.30.Trzymajcie kciuki.Zobaczymy co z ta nerka,pije duzo,niespie na tej prawej stronie takze zobaczymy czy jakas poprawa.U mnie mala sie jakos dzisiaj bardzo malo rusza.Az mnie to troche denerwuje

Ostatnia edycja:
Nanu dzięki :)

Karo Ty już końcóweczka ajajajjjjj :-) jutro kciukaski będą

a ciekawe jak tam Martuśka, bo już chyba po wizycie :)

a ja troche posprzątałam i mam dość, a tu jeszcze tyle do zrobienia.. jade do sklepa i skończę późnej co nie co, a reszta jutro..

Izka dzieki zobaczymy co lekarz jutro powie.Ja normalnie moglabym gory przenosic ale jak tylko usiade przy laptopie to przychodzi taki bol plecow ze zaraz musze wstac pochodzic i znowu lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry