• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martoocha super wiesci.Cieszymy sie razem z toba.Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myszka dostalas jeszcze cos dzisiaj w Aldi?
Ja w koncu skonczylam dzisiaj opaske na szydelku dla malej i zabieram sie za buciki.Zobaczymy co z tego wyjdzie

Martooocha suuuuper, że bejbik zdrowiuśki i pięknie rośnie :-) i tak jeszcze 30 tygodni :-)

Myszka to już ostatki Ci zostały i teraz firanki wieszać :-p

a ja dzisiaj poszalałam i wysprzątałam chałupeee, ale padam teraz, boli mnie kark i całe plery :/
no ale zrobiłam też ciasteczka na szybko :-) a jutro do fryzmena ideeeeeee :-)
DSC_0304.jpg

aaa i zapisałam się dzisiaj do szkoły rodzenia, mieliśmy chodzić do szpitala, w którym będę rodzić (dodatkowo płatne), ale znalazłam w bliższym szpitalu i za free zaczynamy w kwietniu

Załączniki

• DSC_0304.jpg
    DSC_0304.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Iza absolutnie NIE WOLNO w ciazy rak trzymac w gorze, bo grozi to odklejeniem lozyska...a co za tym idzie szybka smierc dzidzi!!!
Za dwa dni odstawiam magnez, a polozna mowila ze jak juz mam przepowiadacze na poziomie 80 na magnezie...to szybko pojdzie;-)

reklama
Iza absolutnie NIE WOLNO w ciazy rak trzymac w gorze, bo grozi to odklejeniem lozyska...a co za tym idzie szybka smierc dzidzi!!!

wiem wiem, do mycia wyższych rzeczy był zobowiązany mąż :) ja rękę daje tylko wyżej jak sięgam w kuchni co najwyżej po jakąś szklaną miskę, bo akurat tylko te mam wyżej i tyleeeee, więc szybkie sięgnięcie i koniec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry