Wikama
Fanka BB :)
Witam sie gorąco w ten zimny, śnieżny poranek! Ja chce wiosnę!
Mam dzisiaj intensywne plany ogarnąć przed remontem pokój Wiki ale też chce odpocząć. Ostatnio codziennie gdzieś latam i jestem już zmęczona!
Iza super ciasteczka! Długo to by u mnie w domu nie postały
Martoocha muszę Ci napisać, że jesteś bardzo dzielna! Ja do tej pory jestem i swojej lekarki co tydzień, bo inaczej wariuje czy nic sie nie dzieje, a Ty potrafisz nad emocjami zapanować i chodzisz do lekarza tylko w wyznaczonych termnach! Czapki z głów
! A wczoraj był na usg z Tobą mąż?
karo kciuki za wizyte!!!! Czekamy na relacje!
Nanu fajny pomysł z tymi pojemnikamu do segregowania! Ja u Wiki też mam jedną półkę tak podzieloną! Nic sie nie miesza i wszystko można szybko odszukać!
Ewcik jak samopoczucie?
Zapo a jak Ty stoisk z ogarnuęciem po remoncie? No i jak Twoje plecki???
Miłego dnia Dziewuszki!
Mam dzisiaj intensywne plany ogarnąć przed remontem pokój Wiki ale też chce odpocząć. Ostatnio codziennie gdzieś latam i jestem już zmęczona!
Iza super ciasteczka! Długo to by u mnie w domu nie postały
Martoocha muszę Ci napisać, że jesteś bardzo dzielna! Ja do tej pory jestem i swojej lekarki co tydzień, bo inaczej wariuje czy nic sie nie dzieje, a Ty potrafisz nad emocjami zapanować i chodzisz do lekarza tylko w wyznaczonych termnach! Czapki z głów
karo kciuki za wizyte!!!! Czekamy na relacje!
Nanu fajny pomysł z tymi pojemnikamu do segregowania! Ja u Wiki też mam jedną półkę tak podzieloną! Nic sie nie miesza i wszystko można szybko odszukać!
Ewcik jak samopoczucie?
Zapo a jak Ty stoisk z ogarnuęciem po remoncie? No i jak Twoje plecki???
Miłego dnia Dziewuszki!
A ja ledwo daję radę.
i jaki fotogeniczny.
Zapo bij tak, żeby siniaków nie było widać
. to doskonałe wiadomości!