• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie gorąco w ten zimny, śnieżny poranek! Ja chce wiosnę!
Mam dzisiaj intensywne plany ogarnąć przed remontem pokój Wiki ale też chce odpocząć. Ostatnio codziennie gdzieś latam i jestem już zmęczona!

Iza super ciasteczka! Długo to by u mnie w domu nie postały :)

Martoocha muszę Ci napisać, że jesteś bardzo dzielna! Ja do tej pory jestem i swojej lekarki co tydzień, bo inaczej wariuje czy nic sie nie dzieje, a Ty potrafisz nad emocjami zapanować i chodzisz do lekarza tylko w wyznaczonych termnach! Czapki z głów :)! A wczoraj był na usg z Tobą mąż?

karo kciuki za wizyte!!!! Czekamy na relacje!

Nanu fajny pomysł z tymi pojemnikamu do segregowania! Ja u Wiki też mam jedną półkę tak podzieloną! Nic sie nie miesza i wszystko można szybko odszukać!

Ewcik jak samopoczucie?

Zapo a jak Ty stoisk z ogarnuęciem po remoncie? No i jak Twoje plecki???

Miłego dnia Dziewuszki!

reklama
Cześć kochane;
Iggy oczywiście sie rozłozył, więc posiadujemy w domu. Energia go roznosi :szok: A ja ledwo daję radę.

Wikama kuchnia jest i działa, ale NADAL wystaja kable i nie ma listewek wykończeniowych. Od męża codziennie słyszę, że wieczorem mi to zrobi. Wczoraj stwierdził, że jak wrócę ze szpitala, to na bank już będzie zrobione. Mam ochotę mu walnąć patelnią :crazy:

Martoocha dzielny ten twój bejbik :tak: i jaki fotogeniczny.

Poza tym wczoraj zaliczyłam lekarza + zakupy, a dziś mam zakwasy jakbym cały dzień sporty jakieś uprawiała.
Matylda ma 2600, więc klasycznie jest troszkę starsza niż z OM no i się gimnastyczka przekręciła. Siedzi sobie w poprzek i główkę ma od góry. Miejsca na przekręcenie brak, choć jak gin stwierdził skoro dała radę przez te 2 tyg. to może teraz też jej się uda.
Wyjaśniła się też tajemnica mojego samopoczucia podłego. Córuś jest tak ułożona,że daje mi jednocześnie po wątrobie, żołądku i pęcherzu.

Zapominajko to super że Malutka zdrowa i już taka duża! A co do położenia to może rzeczywiście jeszcze sie obróci, skoro teraz kozła fikneła! Moja jeszcze dużo mniejsza a też jak kopnie w pęcherz to czasami ciężko mi sie stoi :/, a co będzie później.... A co do męża to znam to przekładanie prac domowych... Zapominajko może nie używaj na nim patelni bo jeszcze sie pognie, ale zastosuj jakiś rondelek ;)!!!

kurde jakie tu walki od rana :-p Zapo bij tak, żeby siniaków nie było widać :-p

Wikama i masz rację, odpocznij sobie, zwolnij, świat się nie zawali :-)

u mnie piękne słoneczko, aż miło było wstać. Zjadłam śniadanko, stos tabletek a teraz czas dokończyć herbatkę i wyskoczyć z piżamki, bo w końcu ma przyjechać facet z meblami :) później fryzjerek, więc módlcie się, zebym stamtąd nie wyszła bardziej załamana niż jestem :-p

Witajcie:-)

Martoocha
- serdeczne gratulacje i baardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze :happy:. to doskonałe wiadomości!

miłego dnia - dziś zaczynamy astronomiczną wiosnę (zdaje się jakoś chwilę po 12) niech więc będzie wam wiosennie :-D

dziewczyny, zwolniłam się z pracy i za godzinę mam być na IP, dzwoniłam już do ginki mojej.. od rana bardzo boli mnie brzuch jak na @, wzięłam nospy i nie jest lepiej, aż mi do pleców promieniuje. Jestem przerażona... swój numer zostawiam izce , w razie czego.. błagam, trzymajcie za nas kciuki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry