• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Laski!

Karo byłam na pobraniu, ale baby nie powiedzą mi jakie wyniki przez telefon, a w związku z tym że Warszawa dzisiaj zasypana to nie dam rady pojechać po wyniki! Jadę po Wiki do szkoły, a mój M. musi posiedzieć dłużej w pracy bo rano trzy godziny ze mną w tych korkach stał! Wyniki pewnie będę miała jutro! A kciukasy masz gwarantowane! Za Twojego Dzidziula, za Twoją nerkę, za naturalny poród i za lekarza by odwołał urlop ;)!!!!!

Martoocha i jak wizyta?

reklama
IMG_2533.jpg
Witam drogie Ciocie :tak:.
To ja-Bejbalek;-).
Rozmawialiśmy 2 tygodnie temu a ja już się za Wami stęskniłem!
Chciałem się Wam pochwalić że bardzo dużo urosłem- mam już ponad 3 cm! i doktor nazwał mnie dzisiaj Schwarzenegerem!
Mamusia się bardzo o mnie martwiła przez ostatnie dwa dni, ale lekarz ją uspokoił.. ja krzyczałem..machałem i kopałem- aby dać jej znać że wszystko jest ok- a ona swoje... jak Wy z nią wytrzymujecie?:sorry2:
Słyszałem,że mama umówiła się z lekarzem na 9.IV.-na bardzo dokładne badanie.
Ściskam Was mocno i wciąż trzymajcie mocno za nas kciuki! prosimy!
A tymczasem opiekujcie się mamusią a ja idę sobie pospać.. strasznie mnie lekarz wymęczył:-p.

Załączniki

• IMG_2533.jpg
    IMG_2533.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 61
A! no i przyczyny plamienia-nieznane- nic niepokojącego się nie dzieje..pewnie jakaś mała żyłka mogła pęknąć czy coś.
Co do znacznego spadku objawu: nudności i wymiotów- ginek mówił,że teraz tak może być bo to już rozpoczęty 11 tydzień :)))
Mam się oszczędzać, o pracy za pomnieć..nie mam nakazu leżenia, ale powinnam dużo odpoczywać.
Te bóle brzuszka co mam, to typowe bóle rozciągające- mam brać nospę jak przeszkadzają..
9 kwietnia- dokładne badanie USG/genetyczne.
Dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków- jesteście niezastąpione!
ale nie puszczajcie ich jeszcze... <CMOK>

martooś!

super,super,super!

wiesz,że kciuki będziemy 3mać do końca!!! Bejbik widać dzielny i posłuszny, uspokaja mamę jak umie! 3cm to już niezły żelek!!!! :)

BAAAAARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!

Martoocha gratuluje i bardzo sie cieszę!!! Oby tak dalej!!!! Bardzo sie cieszę!!! Domyślam się, że Ty dzisiaj czujesz sie bosko i bardzo lekko w związku z tym że lekarz rozwiał wszystkie Twoje lęki i obawy!!! Nadal trzymamy za Was kciuki!!! Powiedz mężowi, żeby ucałował od Nas Waszego Bejbika!!!!! :*

Martoocha cudne wiesci od Bejbika alez on dzielny, oby tak dalej!!!!

Izka a leci jakos tak szybko dopiero poniedzialek juz piatek w pracy ok w domu tez, jesli chodzi o staranka to wlasnie chyba malpiszon nadchodzi...od nastepnego cyklu idziemy pelna para;-)

Martoos Bejbik pieknosci :-) wycalowac tam brzus od cioc prosze:*

Jak doktor nie znalazl zrodelka plamek, to dobrze:-) mozliwe ze tak jak u mnie bylo to od pecherza;-) jak za dlugo go nieoproznilam to potem pojawial sie roz na papierze.

Ale sie cieszymy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry