Wikama
Fanka BB :)
Cześć Dziewuszki!
Zapominajko ja też ostatnio źle sypiam! I też nie mam pojęcia dlaczego, chociaż zauważyłam że budze sie koło 4 i wtedy Lili bardzo mnie kopie może przez to nie śpię... Jak sie czujecie, choróbsko mija? No i jak Twoje plecki?
Nanu incydent z udem powtórzył sie? Nie źle wtedy męża nastraszyłaś
! Pewnie nockę to oboje mieliście zarwaną?
Co do kupna rzeczy to uważam, że tak od 18/20 tc najlepiej dla Maluszka kupować! Wtedy po połówkowym już jest taki okres, że z mniejszą obawą i większą radością to się robi. Oczywiście uwzględniając moc terapeutyczną takich malutkich ubranek to jak ktoś woli to może już wcześniej coś zakupić ale oglądać to naprawde wręcz trzeba
!!! Planowanie tego co sie kupi, jaki rozmiar , co jest odpowiednie do jakiej pory roku po pierwsze niesamowicie podnosi poziom endorfin a po drugie zajmuje czas niesamowicie przyjemnie! Oczywiście polecam Martoocha żebyś robiła to za pośrednictwem kompa: calydlamamy.pl lub fabrykawafelkow.pl
!
My wczoraj byliśmy na imprezce, a dzisiaj nie mam siły sie ubrać, a tu do kościółka z palmą trza iść...
Zapominajko ja też ostatnio źle sypiam! I też nie mam pojęcia dlaczego, chociaż zauważyłam że budze sie koło 4 i wtedy Lili bardzo mnie kopie może przez to nie śpię... Jak sie czujecie, choróbsko mija? No i jak Twoje plecki?
Nanu incydent z udem powtórzył sie? Nie źle wtedy męża nastraszyłaś
Co do kupna rzeczy to uważam, że tak od 18/20 tc najlepiej dla Maluszka kupować! Wtedy po połówkowym już jest taki okres, że z mniejszą obawą i większą radością to się robi. Oczywiście uwzględniając moc terapeutyczną takich malutkich ubranek to jak ktoś woli to może już wcześniej coś zakupić ale oglądać to naprawde wręcz trzeba
!!! Planowanie tego co sie kupi, jaki rozmiar , co jest odpowiednie do jakiej pory roku po pierwsze niesamowicie podnosi poziom endorfin a po drugie zajmuje czas niesamowicie przyjemnie! Oczywiście polecam Martoocha żebyś robiła to za pośrednictwem kompa: calydlamamy.pl lub fabrykawafelkow.pl My wczoraj byliśmy na imprezce, a dzisiaj nie mam siły sie ubrać, a tu do kościółka z palmą trza iść...