• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej kochane :-)

przez weekend teściowie byli, więc nie miałam jak pisać.. na szczęście mam to już za sobą :-D
dziś po południu mam wizytę u dentysty, ciąg dalszy kanałówki :dry: rano byłąm w pracy zanieść l4 i u rehabilitantki znajomej okleić brzuch plastrami, bo bardzo nisko go mam i mięśnie nie trzymają

zapo o rany, ale ona cudowna!!!! jaka duża się urodziła?

myszko ale śmieszek z Paula :-)

wikama dużo rzeczy ju z dla Lili masz pokupowanych?

izka jak samopoczucie??

Zapo, Myszka ale cudaki!!!!! :-) nic tylko patrzeć, całować i tulić :-)

Ewcik a dzięki, całkiem nieźle :) jak poleguję to brzuch jakoś mniej się stawia, tak mi się wydaje haha ale ledwo poczuje siusiu to w 10 minut potrafi postawić się kilka razy. Tak jakby coś na pęcherz uciskało
Współczuje tego kanałowego leczenia bleeeee

Zapominajko przepiękną masz córeczkę!!!! A też już chce mieć swoją przy sobie a nie w sobie, ale uzbrajam sie w cierpliwość :)! A jak Ty sie czujesz? Jak po cesarce! Napisz w chwili wolnego, jak minął poród i jak następnego dnia było ze wstawaniem i opieka nad Matyldą? :* od ciotki

Myszko a Paul już sie uśmiecha! Mama aparatka to synek prawdziwy agent! Pewnie kokietował wszystkie pielęgniarki w szpitalu ;)!

Ewcik mam już prawie wszystko! Brakuje mi paru drobiazgów po które jadę w piątek z Wiki oraz materaca do łóżka, wózka i fotlelika! Tylko zastanawiam sie czy nie kupić jakiegoś takiego "letniego" kombinezonu z jakiegoś polarku czy coś bo Malutka urodzi sie czerwiec/lipiec i tez bywają chłodne dni a wręcz znając polskie lato to zimne i może by sie cośik takiego przydało. No i odnośnie rozmiaru to mam mini wyprawkę (taką bardzo podstawową na 56) i taką pełną w rozmiarze 62 i tak sobie myśle, że jak wszystko kupimy co nam brakuje to zacznę powoli kupować 68, bo ten czas tak szybko leci a body czy śpiochy zawsze sie przydadzą!

marce_la spokojnie, plamienia się zdarzają i to nierzadko! I wcale nie muszą być zapowiedzią złego....
Lekarz dobrze mówi żeby przyjść po dupka! 3mam kciuki - ja też od początku na wspomagaczach jechałam a i tak w trakcie ciąży 2x na IP z plamieniami byłam.... i wszystko było OK - mam nadzieję,że u Ciebie też tak będzie! 3mam kciuki!

Marcela koniecznie leć po Dupka, ja też na nim jadę i tym razem jest ok (nie zapeszać). Moja przyjaciółka urodziła w zeszłą sobotę, a pół ciąży miała plamienia, najważniejszy jest spokój i opieka lekarska.

reklama
Magda, sorki za pytanie, ale mdłości Cię dopadły w którym tygodniu ciąży? Pytam, bo nie wiem kiedy są najwcześniejsze objawy. Można mieć mdłości w momencie zagnieżdżania sie zarodka????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry