• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zapominajko,Myszka cudne wasze dzieciaczki!!!!!!To i ja wrzucam zdjecia naszej ksiezniczki z sesji w szpitalu: Bild115.jpgBild132.jpgBild126.jpg
Marcela nic sie nieprzejmuj naprawde tak jak dziewczyny pisza polowa kobiet plami i dzieci sie rodza zdrowe.Masz moj brzuszek a zobacz jaka ksiezniczka nam wyszla.Wyglada dokladnie jak moj M

Załączniki

• Bild115.jpg
    Bild115.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 82
  • Bild132.jpg
    Bild132.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 85
  • Bild126.jpg
    Bild126.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Dzieki dziewczyny.A opaske zrobilam sama dlatego bardzo chcialam zeby mala miala w niej zdjecie.Mam jeszcze kartki na podziekowanie zrobione z tym zdjeciem ze skrzydelkami.Tez pieknie wyglada

Cześć dziewczyny:)
Maluchy piękne! napatrzeć się nie mogę!:tak:
Wspaniale że kolejne super wieści na forum!- Gratuluję Michalina!

U nas weekend minął pod tematem imprezy-dziś jestem już naprawdę zmęczona..a jeszcze rodzice wpadają wieczorem..no ale mus to mus.. Oczywiście mój M. wszystkim najszym najbliższym znajomym pochwalił się po % że jesteśmy w ciąży. Strasznie mnie to zestresowało i ogólnie cały weekend mocno spięta byłam..dziś już mi minęło jak posłuchałam serduszka maluszka.

Marcela- ja miałam plamienia chyba w 8 tc- brązowe i trwały łącznie prawie tydzień. Leżałam przez ten czas prawie ciągle w łóżku- ale z maluszkiem wszystko było w porządku:)

Ewikewik- mdłości ciążowe w momencie zagnieżdżenia nie są możliwe. Mdłości są wywołane głownie hormonami które są na wysokim poziomie >5tc. Mi zaczęły się wymioty po 30 dfl.
Bardzo wczesne objawy ciąży- to uczucie jak na @, czasem wrażliwe piersi, biały śluz, czasem wrażliwe sutki..u każdego różnie..

Ostatnia edycja:
reklama
Karo ale ślicznaaaaaa :-):-)

Gatto a kiedy siostra rodziła? bo też zamierzam tam rodzić, ale nawet nie słyszałam, że jakieś foty robią :) aż zapytam koleżanki bo rodziła tam w styczniu i nic nie wspominała, następna w marcu i też nic nie mówiła :-p

Marcela spokojnie, gin da Ci jakiś progesteron i plamienia się uspokoją, miałam to samo.. brałam dupka i jakoś między 4 a 8 tyg leżałam plackiem

Martooocha to ukochany nie mógł wytrzymać pewnie napięcia i musiał się pochwalić :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry