Nanu kciuki zaciśnięte za zdrówko Twoje i Matyldy!! Ciekawe co powie lekarz: czy Malutka sie już szykuje czy jeszcze chce troszkę posiedzieć! A co do badań to pod koniec ciąży dużo kobitek ma jakies problemy z wynikami moczu, mam nadzieje, że to nic takiego i dzisiejsze wyniki bedą lepsze

!
Zapominajko jak to nikt! Teraz rodzilyscie we trzy i mamy trzy nowe brzunie: Magda, Michalina, Marcela

!
Myszko kciukamy!!!!!
Ewcik, Iza jak u Ws z ruchami Maluszków??? Bo ja ma stresa lekkiego od wczoraj! Moja Mała raz rusza sie tak energicznie że cały brzuch mi skacze, boli mnie i mam wrażenie, że jakies przemeblowanie robi wewnątrz a czasami to takie delikatne jakby nie miała siły! Zawsze w nocy jak idę do toalety to później Malutka chwilkę sie powierci a dziś w nocy nic nie czułam, za to teraz zaczyna sie rozkręcać! Gdyby nie to ze teaz robi gimnastykę to bym już na ip jechała... Kurcze, jakieś leki mnie łapią momentami :/!
Fuma mam nadzieje, że ten lek podziała pozytywnie i w przyszłym miesiącu już będziesz mogła zacząć staranka! A kiedy masz powtórzyć badania? Po wzięciu tych leków? Długo będziesz je brała?
A dziewczyny, wczoraj miałam taki zakrecony dzień, że masakra i całego nie streszcze ale wydarzyło sie coś ważnego: moja Wiki straciła po wielkich bojach u dentysty pierwszego mleczaka

! I mam już szczerbolka w domu! Oczywiście w nocy przyszła wróżka zębuszka a Wiki jest bardzo zadowolona z tego faktu, ze nie ma zęba bo wszyscy w szkole jej gratulują i uwarzają za bohaterkę

!