• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ależ zazdroszczę wam tego spa dziewczyny!
Ja dziś z rana pogadalam z Matylda że ma jeszcze 2tyg laby w brzuchu a potem out! :)
Czuje ją coraz niżej. Na wysokości spojenia lonowego to aż mało przyjemne.
Wczoraj mnie trochę wystraszyla bo najpierw przestawila mi chyba wszystkie wnętrzności w brzuchu a potem się postanowiła przespać. Po 5h ciszy zaczęłam ją budzić i łaskawie się udało po 40min. Chyba najdłuższych w życiu!

reklama
ja też ZAZDROSZCZĘ!!! jakie zabiegi można mieć w ciąży?
Bardzo chętnie bym gdzieś wyjechała..

a oto..mój brzunio dzisiaj :) przez ostatnie 4 dni mocno urósł, więc nie jestem pewna czy to nie gazy czy coś.. no ale zdjęcie robione na czczo :) tak czy inaczej..ja jestem zakochana:cool2: i najszczęśliwsza na świecie i wdzięczna ogromnie za te 16 tygodni..
IMG_2771.jpg

Z maluszkiem życzymy Wam wspaniałej majówki. Spędźcie 'some quality time' z rodzinką, wyciszcie się, wypoczywajcie i podziwiajcie wiosnę!:tak:

Załączniki

• IMG_2771.jpg
    IMG_2771.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Myszko to Paul bedzie mial wtedy co Cristy teraz :tak: Zdam relacje po powrocie jak poszlo:tak:

Martos jaki slodki ten brzusio! Na chlopczyka mi wyglada ;-)

Milej majowki!!!!!!!!!!!!!

Kitus my najprawdopodobniej polecimy lamolotem ;-) cena prawie ta sama co autobus, a w godzine i bedziemy na miejscu. Do Dortmundu mamy pociag, a potem bezposrednio do Lodzi lot 55 min... mniejszy stres dla malego i dla nas ;-).

Martoos slodki brzunio, jeszcze ze 3 tyg i poczujesz ruchy... to dopiero fajne uczucie, a potem to juz poleci szybko :-) do 35-36tc, bo pozniej jakby czas zwalnial ;-).

Martoocha piękny brzuszek :)! Taki zgrabniutki!!! Absolutne cudo!!!
A co do zabiegów to jutro sie dowiem jakie mogę mieć zrobione! Napewno żadne stymulujace i tak właśnie odpadł mi masaż stóp :(! Ale nic zrobie sobie śliczne pedicure, na ciało nie robię nic bo tutaj nie ma specjalistycznych dla ciężarnych a poza tym jestem przesadna i nie chce żeby ktoś mną targal teraz chociaż, na masaż pleców taki na siedzaco to bym sie dała namówić. Jutro mam konsultacje i pani ma mi polecić jakies zabiegi na twarz!

Nanu to Cię Matyldzia nastraszyła! Ja tez mam chwile grozy i lęki mam nawet wtedy kiedy rusza sie ale żadko i łagodnie... Bo Lilka to kobitka z charakterem i lubi porządnie przywalić ;)!

Milego weekendu dziewczynki!

Jak będą robić Ci zabiegi na paznokcie sprawdź skąd biorą narzędzia.. ja jestem mocno na to wyczulona (kiedyś złapałam grzyba u pedicurzystki). Zawsze powinny wyjmować je z zamkniętych opakowań przy Tobie..

Co do brzuszka-to dzięki kochane- miło posłuchać takich komplementów..szczególnie że bardzo długo nie było nic widać:-p. Nawet w ciągu dnia brzuszek się znacznie zmienia..
Co do płci, to nasz ginek od USG genetycznego obstawiał dziewczynkę-ale zobaczymy.. ;-).

U mnie koniec staranek. Tak się znowu pochorowałam, że mamy zakaz przez co najmniej miesiąc. Psychicznie nie wyrabiam, w pracy co dzień ciężarne kobiety oglądam... Wszystkim zaciążonym kibicuję ale oglądanie z bliska czyichś brzuszków... przerasta mnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry