• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry :-)
Miałam dziś o dziwo całkiem fajną nockę :-)

Zapo no nie wiem, nasz jak nie zrobi kupki to zaraz sie prezy placze... w ogole jakas dziwna ta kupcia, bo najpierw idzie twardsza a potem woda i na koniec normalna... jutro wejde podpytac pediatre o co chodzi z ta jego kupinka... bom zglupla do reszty

A mleko cyckowe, czy modyfikowane? Bo może coś zmienić trzeba.
Takie maluszki nie powinny mieć zatwardzeń i twardych kupek, tylko takie o konsystencji jajecznicy.

Nanu jak się Matylda urodzi to będziesz po jakimś czasie specjalistką od kupek :-D

reklama
Ewik wykuruj się porządnie i do dzieła :) wszystkie tutaj Ci mocno kibicują!! :-)

Wikama gratuluję 3 z przodu na suwaczku :-)

laski byłam w sklepie po składniki na sałatkę i normalnie się przeraziłam!! ludzi tyle jakby jutro miała się zacząć wojna stuletnia!!! :szok: klażdy się obija, przepycha.. jakby mu miało czegoś braknąć.. jakaś masakra!! kilka razy musiałam uwage zwrócić bo by mnie staranowali wózkiem.. ludzie pełne koszyki, a ja z dwoma papryczkami i sałatą i nikt nawet nie przepuścił w kasie, bo przecie brzuch to też nie ciążowy tylko się obżarłam :-p

czesc laski:-)

Kitus no my mamy 1h pociagiem do Dortmundu a potem ladujemy juz docelowo;-). Zloze wnioski i znow pociag i jedziemy nad morze ;-) bo nie ma sensu siedziec w lodzi i czekac az bedzie wszystko gotowe.

Zapo, Wika wiem ze kupcia powinna byc luzniejsza poki co jest jeszcze na mm, ale dzis ide do ginka po recepte na laktator i wracamy do mojego mleka. To zatwardzenie nie jest takie typowe, kupka jest bardziej zbita niz powinna ale nie calkiem twarda i nie zawsze.

Martoos jeszcze jedno slowo co do stanikow do karmienia... najlepiej kupic juz po porodzie gdy piersi sie wypelnia mlekiem i obwod pod biustem unormuje ;-).

hehe- ja prawie codziennie w sklepie jestem (w naszym bloku jest Piotr i Pawel)- i codziennie się wypinam dla testu..jeszcze nikt nie zauważa-albo nie chce:-p.
Najważniejsze aby kasjerki zauważyły..bo potem same wołają jak jakąś ciężarną w kolejce przyuważą:-p
A wczoraj wieczorem po jedzonku TAK MI BRZUSIO URÓSL że na min. 6 mc wyglądałam..zawsze wieczorami jest ogromny.. już od miesiąca delikatnie smaruję się oliwką dla niemowlaków Babydream.

Co do kupek- to ja też jeszcze się nie wypowiadam..chyba ważne że robi;-)

Myszko a jakie wnioski? bo chyba przegapilam:-(
a na laktator to trzeba miec recepte??

Nanu mialam napisac to co Zapominajka, ze za niedlugo bedziesz ekspertem od kupek!

Wikama gratuluje 3 ki !! ;-)

Kitus dowod mi sie skonczyl :-D i musze po to jechac do PL... ambasada wyda mi tylko paszport tymczasowy na rok... za 160€:szok: to mam ich w nosie :-D
Jak masz recepte to wplacasz kaucje zwrotna i dostajesz w aptece elektryczny ;-)

Wiem wiem że będę ekspertem;)
Dlatego napisałam że nie wypowiadam się "póki co" :)
Co do stanikow do karmienia to chyba Myszko masz rację:) Ja kupiłam na razie tylko jeden i mam jeden sportowy. Ten do karmienia nie wiem czy będzie dobry, nawet teraz w końcówce ciężko mi to określić.
Co do mnie to czuję się dobrze, skurczy żadnych. Właśnie leżę w wannie z maseczkami na włosach i na twarzy; )
Potem mamy w planach jakaś kawę w rynku:)

Aaa i kurier dostarczył dzisiaj kosz wiklinowy jaki zakupiłam za wygrana w konkursie; )
Tylko słońca brak do szczęścia!

Ha i jeszcze listonosz przyniósł polecony z banku o wysokości rat kredytu hipotecznego na najbliższe 6 miesięcy. Po obniżkach wiboru ratę mam mniejszą o 180zl ;)

Ostatnia edycja:
Myszko super, że można u was dostać laktator elektryczny, No czuję się autentycznie jakbym w jakimś dzikim kraju żyła.

Ja na razie ręcznym się wspomagam, ale ręce bolą ;-)

no to elektryczny odpadl, bo juz recepta niepotrzebna wystarczy dowod osobisty ale... 20 kaucja plus 1,65 za dzien plus nakladki na piersi trzeba kupic osobno.
eM kupil reczny ;-), wiec Zapo wyrabiam dlonie razem z Toba ;-):-D

reklama
haha, bedziecie mialy bicepsy nie tylko od noszenia glutkow :P ja tez walczylam recznym :tak:

Izka ja tylko raz jedyny przez cala ciaze skorzystalam z kasy z pierwszenstwem :) 2 tyg przed porodem, bo akurat poszlam kupic jedna glupia rzecz, a kolejka byla jak stad do Warszawy to stwierdzilam, ze po prostu nie chce mi sie czasu tracic:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry