Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
2msc 2tyg 2dni :-)
3 godziny spędziłam w CH, bo chciałam sobie jakieś balerinki kupić i klasycznie wyszłąm z niczym
o nie, przepraszam, lakier miętowy z Golden Rose i Top Code na to, szał normalnie..A ja sobie wczoraj coś naciagnelam w lewym boku jak otwieralam drzwi hotelowe! I sie zestresowalam ma maxa!!! Bolal mnie brzuszek po lewej stronie a Lili miała okropnego lenia i nawet moje glasksnia nie pomagały żeby ja rozbudzić!!! Tłumaczyłam sobie jej mała ruchliwosc tym ze rano szalała z krótkimi przerwami przez kilka godzin, ale niepokój został! Ale pocieszała mnie wnocy, bo chyba z 8 razy wstawałam do toalety i za każdym razem dostawałem kopa, no i już zafundowała mi poranną gimnastykę, a brzuszek boli mniej!
Milego dnia!

Co do mnie to czuję się dobrze, skurczy żadnych. Właśnie leżę w wannie z maseczkami na włosach i na twarzy; )
Potem mamy w planach jakaś kawę w rynku
Aaa i kurier dostarczył dzisiaj kosz wiklinowy jaki zakupiłam za wygrana w konkursie; )
Tylko słońca brak do szczęścia!
Ha i jeszcze listonosz przyniósł polecony z banku o wysokości rat kredytu hipotecznego na najbliższe 6 miesięcy. Po obniżkach wiboru ratę mam mniejszą o 180zl![]()

Izka ja tylko raz jedyny przez cala ciaze skorzystalam z kasy z pierwszenstwem2 tyg przed porodem, bo akurat poszlam kupic jedna glupia rzecz, a kolejka byla jak stad do Warszawy to stwierdzilam, ze po prostu nie chce mi sie czasu tracic
![]()

on ogólnie jest wysokociśnieniowcem, ale puls miał wyższy niż ja po fenku.. uspokoiło się po godzinie, ale zapowiedziałam mu, że jak tylko dzisiaj się powtórzy to gnamy na ratunkowy, a w tygodniu ma iść do lekarza..