Ewcik pij pij, na zdrowie, niech Ci truskawy dobrze posłuża :-)
Wikama teraz dopiero kuknełam na zdjecie hahah pieeeeeekne, wrecz cudne nawet :-)
no a o Matyldzie i Paulu to można same komplementy mówić ahhhh już się swojego doczekać nie mogę, chyba będzie miał tone zdjęć
normalnie kurnaaaaa mam dzisiaj nastawienie bojowe, jak ktoś mi podskoczy to nie ma zmiłuj
zaczęło się u lekarza.. nie dość, że czekałam w kolejce cała upocona, bo na 1 pietrze w recepcji mają klime, ale na 2 p już nie.. przede mną tłum dzieciaków ze szkoły na jakieś badania medycyny pracy, aż jednego zrypałam bo zachowywał się jak świnia..
poszłam tam, bo kurcz emam blisko, ale to chyba tyle wizyt tam no oprócz piątku jeszcze
wracam do auta i co? ktoś mnie tak "pieknie zablokował" ze musialam wyczyniac niezłe akrobacje wchodząc przez fotel pasażera, bo od kierowcy nawet na 5 cm drzwi nie mogłam otworzyć.. zrobiłam afere w koło haha no ale nauczona doświadczeniem zawsze woże w schowku naklejki z karnym łosiem za parkowanie ( bo ja zołza jestem :-)), jak na złość miałam ostatnią, ale i tak pana/pani nie ominie zaszczyt drapania tego pieroństwa :-) aż panie ze sklepu obok wyszły i się smiały jak naklejałam.. ale kurde ja jak parkuję to myślę jak, żeby ktoś mógł spokojnie wejść do auta a nie tak, że nawet chudy 4latek by się tam nie zmieścił..
no a wyniki..hmm pan mnie wyoglądał, powiedział, że leukocyty dużo podwyższone, więc jutro mam zrobić morfologię i crp i w piątek się do niego zgłosić..
a w ramach zadośćuczynienia z amoje dzisiejszy krzywdy zeżarłam loooody :-):-)