• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
heheh:-D- ano:-p
myszko Twoje poczucie humoru jest zawsze nieocenione.. czasami parę Twoich słów a dzień wydaje się weselszy. Ja miałam okropną noc (jakiś stanów lęków dostałam, że ten śluz to może wody..) ..prawie non stop chodziłam do łazienki i sprawdzałam jak tam wkładka.. Wieć dziś na rzęsach chodzę.. no i czytam teraz Twój wpis i od razu banan na twarzy!

reklama
ja tak na szybko, bo wpadłam i zbieram się do tego intesrnisty skonsultować tę morfologię.. ale:

Martus u mnie czasem dzień suchy, a czasem się leje oj lejeeeee :-p

Ewcik znalazłam super patent na zaparcia :-) podziałał na mnie i na męża haha bidulek, ryż z truskawkami, a dzisiaj poprawiłam koglem moglem z truskawek i pare min i kibelek :-)

dobra zmykaaaaam się troche potopić na słońcu :/

ale u nas znow upal... masakra w domu 26 stopni maly wyje a juz nagi lezy... za goraco mu... pije tyle, ze juz teraz mu sie wylewa to co dopija...a to dopiero 14:30
jak ja bym chciala lato takie ze 25-27°... a nie jeden dzien 18 a nastepnego 38...

wikamuś zdjęcie pipulki wręcz pokazowe :-D

nanu Matylda słodka, ach... do schrupania!!

myszka biedny Paul, na dzieci ta temperatura też potwornie działa, mój synek w nocy nie mógł spać przez ten upał.. a zdjęcie boskie, niby piszesz, że on tyle je, ale nie widać po nim, chyba długi jest i to się rozkłada :tak:

martoocha śluzem się nie martw, to naprawdę normalne, widzisz, zarówno ja, jak i Wikama też tak mamy.. a stresujesz się pewno dlatego, ze na październikówkach jedna dziewczyna urodziła?? :-(

izuś właśnie zrobiłam koktajl z truskawek, M pojechał do żłoba po Marcepana i jak wrócą, będziemy pić ;-)

Ewcik pij pij, na zdrowie, niech Ci truskawy dobrze posłuża :-)

Wikama teraz dopiero kuknełam na zdjecie hahah pieeeeeekne, wrecz cudne nawet :-)

no a o Matyldzie i Paulu to można same komplementy mówić ahhhh już się swojego doczekać nie mogę, chyba będzie miał tone zdjęć :-p

normalnie kurnaaaaa mam dzisiaj nastawienie bojowe, jak ktoś mi podskoczy to nie ma zmiłuj :-p

zaczęło się u lekarza.. nie dość, że czekałam w kolejce cała upocona, bo na 1 pietrze w recepcji mają klime, ale na 2 p już nie.. przede mną tłum dzieciaków ze szkoły na jakieś badania medycyny pracy, aż jednego zrypałam bo zachowywał się jak świnia..
poszłam tam, bo kurcz emam blisko, ale to chyba tyle wizyt tam no oprócz piątku jeszcze :-p

wracam do auta i co? ktoś mnie tak "pieknie zablokował" ze musialam wyczyniac niezłe akrobacje wchodząc przez fotel pasażera, bo od kierowcy nawet na 5 cm drzwi nie mogłam otworzyć.. zrobiłam afere w koło haha no ale nauczona doświadczeniem zawsze woże w schowku naklejki z karnym łosiem za parkowanie ( bo ja zołza jestem :-)), jak na złość miałam ostatnią, ale i tak pana/pani nie ominie zaszczyt drapania tego pieroństwa :-) aż panie ze sklepu obok wyszły i się smiały jak naklejałam.. ale kurde ja jak parkuję to myślę jak, żeby ktoś mógł spokojnie wejść do auta a nie tak, że nawet chudy 4latek by się tam nie zmieścił..

no a wyniki..hmm pan mnie wyoglądał, powiedział, że leukocyty dużo podwyższone, więc jutro mam zrobić morfologię i crp i w piątek się do niego zgłosić..

a w ramach zadośćuczynienia z amoje dzisiejszy krzywdy zeżarłam loooody :-):-)

reklama
Ewcik- dokładnie.. wczoraj jak to przeczytałam to wpadłam w jakiś popłoch i nie spałam od 1.00-3.00 nad ranem. Tak ogromnie to przeżyłam że już nie mam ochoty tam zaglądać..(wiem że to samolubnie brzmi-ale mi potrzeba teraz pozytywnych myśli..a o Agnieszki maluszku myślę i tak i trzymam kciuki!).

Kwiatuszek- kurcze..dobrze by było przyspieszyć, bo listopad daleko- no ale zobaczycie co i jak. No to duża szansa na bliźniaczą ciążę będziesz miała:tak:.

U nas też upały w Wawie, ale u mnie w mieszkaniu chłodno. W pracy chłodno i w samochodzie chłodno..więc generalnie jaram się słoneczkiem. Jutro chyba nie pojde do pracy i się pobyczę:-p

Izka- Mam genialny syrop na zaparcia (ginek mi zalecił- totalnie bezpieczny w ciąży )- dziś wreszcie wszystko zadziałało jak powinno;-). Lactulosa się nazywa.. można go podawać również małym dzieciom-działa bardzo delikatnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry