Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Kolejna prawda o smierci lozeczkowej jest taka, ze najbardziej narazone sa dzieci mam palaczek. Tobie to nie grozi i nie wyczytuj wszystkiego, bo braknie czasu na cieszenie sie chwila, a dzieci szybko sie nam starzeja cholibka 
.
a wydaje się ze urodziłaś wczoraj.. dobrze że więcej ciałka.. bo buziaków musisz od e-ciotek BB posyłać co niemiara!!! No i nie czytaj o takich rzeczach!!! Lepiej w tym czasie Piotrusia całuj odemnie!!!

). Wczoraj wybrałam się na spacer i chodziłam prawie 2h. Na koniec dostałam skurczy podbrzusza
i wróciłam autobusem do domu. Resztę dnia przeleżałam, mając drobne pobolewania podbrzusza
. Czy to możliwe, że mój organizm w ciąży jest tak słaby, że nawet spacer jest dla niego takim wysiłkiem? W sumie, to ja dużo leżałam do tej pory, ale wierzyć mi się nie chce. Dzisiaj byłam na spacerze tylko 40min (koleżanki przyszły do mnie hehe) bo więcej się bałam. Jak na razie, wszystko ok.
, ale jak zobaczył rozstępy w TV to przestał na takie coś zwracać uwagę). Ja stosowałam kremy przeciw rozstępom, ważne by były bez parabenów, a skoro są dla kobiet w ciąży to muszą być bezpieczne. Odnośnie oliwki, podobnie jak przy stosowaniu u dzieci, ona nie nawilża skóry, co najwyżej tworzy warstwę ochronną i spowalnia jej wysuszanie. Znalazłam kiedyś ciekawy artykuł, o naturalnych sposobach na rozstępy, polecam: Rozstępy w ciąży - Naturalne sposoby zapobiegania
choć dzień przed porodem, to dostałam takiego powera, że ledwo mój Mąż za mną nadążał ;-).
)
- bo nie chcę go zamknąć! Co do rozstępów, czasami myślę że tak naprawdę nie ma reguły - moja mama urodziła 5 dzieciaczków i nie znajdziesz na niej ani jednego rozstępu. Natomiast jedna z moich sióstr ma jedno dziecko a rozstępów sporo. Słyszałam, że w dużej mierze zależy to od tego jak przybiera się na wadze - jak się szybko tyje, to się pojawiają - no i czym więcej dodatkowych kg tym większa szansa że powstaną. Zobaczymy jak to będzie. Oliwką nawilżam skórę na rozstępy, a co kilka dni używam balsamu który przenika do środa. Zobaczymy potem czy to była mądra decyzja
.
.