Ani@k
Fanka BB :)
Danutaski ja na wizycie kontrolnej w styczniu też zalałam go lawiną pytań. Byłam w gabinecie wydaje mi się "całą wieczność". Z gabinetu chciała go "wywabić" lekarka która przyjmowała w pokoju obok. Kazał jej poczekać. Nie miała chyba cierpliwosci bo po moim wyjściu okazało się że już jej nie ma. Nie olał mojego bólu i być moze "bezsensownych" pytań, miałam wręcz poczucie ze olał "koleżankę po fachu".
Teraz po prawie 3 miesiącach przemyśleń, przypominań tego co mogłoby wpłynąć na to że serduszko mojego Dziecka przestało bić..
Jestem "mądrzejsza" o lekturę masy wypowiedzi na temat i macicy dwurożnej i ciąży przy takiej wadzie macicy. Mam oczywiście przygotowany zestaw pytań i wcale nie będzie mnie krępować kartka w ręku. Jestem przygotowana na walkę być może na poczatku z samą sobą później na walkę polegającą na utrzymaniu ciąży i tylko sam Bóg wie że Jego pomocy najbardziej potrzebuję..
Ehhh ale się rozpisałam..
Teraz po prawie 3 miesiącach przemyśleń, przypominań tego co mogłoby wpłynąć na to że serduszko mojego Dziecka przestało bić..
Jestem "mądrzejsza" o lekturę masy wypowiedzi na temat i macicy dwurożnej i ciąży przy takiej wadzie macicy. Mam oczywiście przygotowany zestaw pytań i wcale nie będzie mnie krępować kartka w ręku. Jestem przygotowana na walkę być może na poczatku z samą sobą później na walkę polegającą na utrzymaniu ciąży i tylko sam Bóg wie że Jego pomocy najbardziej potrzebuję..
Ehhh ale się rozpisałam..
.
i już nie chce sie tak czuć..
oby sie szybko udalo :-)
No dobra, ale już więcej nie chmurz!!! ;-) Trzymam kciuki i za starania i za to aby palenie NIE SMAKOWAŁO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&