• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kruszka Słonko baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno Ci gratuluję, ale super wiadomość - no to przebiłaś wszystko;););) ale cudnie, rewelacja PODWÓJNA RADOŚĆ odpoczywaj i relaksuj sie teraz musisz mieć więcej energii na "potem":-D:-D:-D
Lopop trzymam kciukasy do dzieła:-):-)
A ja wczoraj miałam strasznie nerwowy dzień, tzn. nic sie nie działo specjalnego ale po prostu nerwy mi wariowały.... koniec końców rozbeczałam sie wydarłam na męża, zeby chwile później byc z kolei wściekłą na siebie za to że stresuje maluszka...ach te hormony... no i taka gruba jestem ze szok, ciężko sie czuje a co bedzie później:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie mocno zycząc oczywiście miłego dnia;););)
p.s. Galwaygirl co u Was????

reklama
Dziewczyny troche sie nieodzywalam ale mialam okropny tydzien.Skonczylam pierwsze opakowanie tabletek,mialam 7 dniowa przerwe i oczywiscie @ i to byly chyba najokropniejsze dni.Caly czas tylko plakalam,wszystko mnie wkurzalo ale dzisiaj juz lepiej troszke.Dzisiaj zaczynam drugie opakowanie tabletek,potem przyjdzie kolej na trzecie i wtedy moze przyjdzie lepszy czas dla mnie.
Przez to ze w pracy powiedzieli mi ostatnio ze mnie niepotrzebuja jestem dalej na chorobowym.Tak bywa jestes zdrowa mozesz pracowac,jestes niecalkiem zdrowa mozesz zostac w domu.Do konca przyszlego tyg mam chorobowe a potem wzielam sobie tydzien urlopu zebysmy mogli na tydzien pojechac do mamy do Polski i zebym mogla nabrac troche energi ktorej mi teraz brakuje.
Kruszka jeszcze raz gralucaje.Ja mam siostry blizniaczki.Wiec znam sytuacje,bedzie super.Ale powiedz dlugo sie leczylas zanim zaszlas teraz w ciaze?bo nieczytalam zawsze wszystkich wiadomosci

Danustasku bede trzymać kciuki za badanko i za Maluszka.I za Wasze zdróweczko. Wiem że my tutaj piszemy to ciągle, ale pamietaj oszczedzaj sie na maksa i odpoczywaj ile wlezie:tak:

Karo0 uśmiechnij sie wszystko sie ułoży;-)

Kruszka jeszcze raz gralucaje.Ja mam siostry blizniaczki.Wiec znam sytuacje,bedzie super.Ale powiedz dlugo sie leczylas zanim zaszlas teraz w ciaze?bo nieczytalam zawsze wszystkich wiadomosci

Karo poronilam rok temu (do rocznicy praktycznie zostalo kilka dni) lekarz kazal odczekac pół roku, tak duzo nie chciałam, ale zanim wogóle sie doczekałam trzeciej @ to juz sierpień był i powiedziłam basta. Prowadził mnie taki lekarz, który koniecznie chcial potwierdzic, że nie mam owulki, w końcu go zmieniłam i zaczełam brać Clostibegyt od października. Udalo sie przy czwartym cyklu:-)

Kruszka gratuluje podwójnego szcześcia;) I trzymam kciuki za pomyślny przebieg ciąży &&&&&&&&&&&&&&&&

A ja dziewczęta jestem w 30dc i dalej nie mam @. A powinna przyjść między 25 a 28 dc. Ale robiłam test wczoraj popołudniu i tylko jedna krecha;( Jeśli dziś nie dostanę @ to jutro z rana powtórzę test. I czekam na rozwój sytuacji... Ale boję się że ta wstrętna małpa jednak przylezie;( I znów trzeba będzie zaczynać od nowa;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry