• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
martocha dzięki za dobre rady :) winko po wskazane sasasa
Mika to u mnie tak samo powiedziała odczekać 2-3 cykle i jazda :)))
jakoś tak teraz wyluzowałam i przestałam się przejmować i pracą i wszystkim i nawet z mężem się mniej kłócę :-)
tak sobie wyobrażam kolejną ciążę, że chciałabym własnie na takim luzie tylko nie wiem czy to się da po takich akcjach....ale dziewczyny piszą,że to forum jest szczęśliwe więc i my trzymajmy się staraczki tych słów:-)
Joaro a która się nie modliła co nie, ja też teraz żałuję, że sie kurna nie decydowałam jak miałam 20 bo tu 30 na karku i lipa...
Neta dzięki za uzupełnienie:)

Ostatnia edycja:
reklama
He he he Matoocha i komu to mówisz? :) Ja z tych niecierpliwych i pewnie nie tylko ja. Mam cały zapasik testów w szufladzie, na razie używam tych z Allegro, więc majątku nie tracę. Te apteczne zostawiam na później :) A jakie emocje są rano! Wyjdzie czy nie wyjdzie. Wiem wiem, głupawka już mnie dopadła. Ale odrobinę rozsądku jeszcze mam i wiem, że tak naprawdę w piątek dowiem się prawdy.

Izka, no już niech wychodzi ten Twój Synuś! Za dobrze Mu!

Cześć

Izka-widzę ,ze trzymasz nas w napięciu jak ksieżna Kate fotoreporterów;-):-D.

Malgonia - trzymam kciuki za Twoje II.

A ja dalej czekam na owu. Zakupiłam sobie testy i niby z nich wychodzi,że owulka się zbliża.

Lista STARACZEK
happy.gif
:
Małgonia - termin @ 25-26.07.2013
Suana termin @ 28.07.2013
Dorcia - termin @ 31.07 - 01.08.2013
Neta - termin @ 01. - 03.08.2013
Ewikewik - termin @
FumaFoch-termin @ 06-09.08 2013
Eska
- termin @ 07 - 08.08.2013
Joaro

Ostatnia edycja:
Melduje się.
Dziękuje za kciuki za starające się, to bardzo pomaga. Psychicznie ;)
Trzymam kciuki za staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i proszę o fluidki od zaciążonych ;)
Ja na dniach mam owulkę więc ewentualne testy za ponad 2 tygodnie.
Wszystkie forumowiczki ciepło pozdrawiam.

reklama
Dzien dobry:-)
3 mam&&&&&&&& za wszystkie mooocno!!!
Ja moge podpowiedziec, co ja robilam, bo chcecie- to od siebie dodac, ze ja jak sie staralam, to tak z nastawieniem- ok , no to juz mozna zaczac na luzie, ten miesiac bedzie rozgrzewka, z testami , moze czasem tempka i co? Za kazdym razem od razu, wiec ten brak "spiecia" na pewno pomaga+ winko czerwone+ kwas foliowy+ witaminy z tranem( olejem rybnym), dobra zdrowa dieta- uwaga produkty nie light! tylko pelno tluste i ja jeszcze slyszalam, z ciekawostek , nie wiem czy sprawdzonych- to dla starszych staraczek, ze soja fasola-poprawia hormony, wiec ja teraz przed owulka to tez jadlam:-)

No to pracujcie dzieczynki:-)!!!!!

U mnie beta juz wczoraj 5554 wiec jest na razie b.dobrze, uspokaja to na chwile, usg chce mnie lekarka poslac juz w przyszlym tygodniu...a ja sie waham, nie wiem, czy tak wczesnie chce...ale pewnie pojde- czuje teraz i mysle pozytywnie :happy:

pozdrawiam xxx

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry