-Lorelain-
Fanka BB :)
- ja tez zapuszczam swoje kłaki ale podciełam tak o 2 cm żeby ładnie się układały i sobie pofarbowałam bo cały pierwszy trymestr nic nie robiłam żeby nie zaszkodzić, skutkiem tego były odrostu na pół głowy. Paznkoci tez nie mam długo bo z razji zawodu są niewygodne, ale chodze żeby mi ładnie utwardzała i malowałaLorelain też chciałam iść do fryzjera ale zapuszczam włosy i trochę mi szkoda :-) ale ochotę mam pójść może pofarbuję. :-) a co do paznokci nie przedłużam bo sobię z nimi nie radzę w życiu codziennym![]()
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to u was jest z ochotą na przytulanki?
Bo ja już nie plamię a ochota się pojawiła :-)
- ja po wczesnych poronieniach przytlałam sie z mężusiem normalnie, tak jakbym tych dwóch kresek na tescie nigdy nie wiedziala, właściwie to chyba moją obroną psychiczną było wyparcie tego z pamięci. Duphaston bardzo pomógł, aż za bardzo bo były bliźniaki. Teraz bede sie bała duphastonu, ale chyba zaryzykuje.
Ja bardzo chce tego drugiego dzieciątka, ale rafiłam przypadkiem na świetną ofertę pracę, może nawet mnie na rozmowe nie zaproszą więc dalej bede sie trzymała swojego planu i szybko zaczniemy starania, a jak jakims cudem sie uda zmienic prace to poczekam do wakacji