• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Melduję , że u mnie do bani - byłam na becie i ujemna. Miałam cyrki od piątku z brzuchem, a dzisiaj kolejne i nie wiedziałam czy to choróbsko się przyplątało czy ciąża, dlatego zrobiłam betę (dziś/wczoraj termin @). Zmykam do łóżka, bo naprawdę mnie bierze.
Szkoda...

eska super!!!!!

malgonia :( szkoda, ja tez czekam z niecierpliwoscia ale stracilam nadzieje juz ze w tym cyklu bedzie in plus (za 5 minut napisze jednak że czuje się w 100% ciążowo i to napewno to;p) hihi

eska- który to tydzień dokładnie??:)

Eska, ale masz betę! No rewelka!

Mika, no może następny.
Tylko nie wiem co zrobić, bo wyjeżdżamy na wakacje (Gatto-w Twoje strony, do Italii), planujemy dużo chodzić, zwiedzać. I wyjdzie mi, że staranka jeszcze będa w domu , ale pierwsze trzy tygodnie juz na wyjeżdzie. Zabezpieczę się w testy i leki jakby co,ale takie chodzenie, wysiłek nie zaszkodzi? Wypadnie akurat na czas ewentualnej implantacji. Nie chcę tracić cyklu i świadomie zapobiec ciąży. Eska, Ty byłaś na urlopie, ale odpoczywałaś a dla nas to będzie duzo zwiedzania. Nie lubimy się wylegiwac na plaży, zresztą wśród takich cudów jakie są we Włoszech to grzech leżeć a nie zwiedzać. No nie wiem...
Na razie czekam na @. Ozila, pierwszy raz tak mam, że boli mnie tak długo podbrzusze. Ale może to też moje przewrażliwienie, za bardzo wsłu****ę się w organizm, kiedyś pewnie nie zwróciłabym uwagi na jakieś tam pobolewania. Dziewczyny mi poradziły pobrać wit. B , aby wydłużyć fazę lutealną i wygląda, że się wydłużyła, na razie o jeden dzień. To akurat dobrze.
Tak więc ja wskakuję na koniec listy, znów się gdzieś zagubiła :)

reklama
A lista jak zwykle zaginęła w akcji :baffled:

Staraczki aktywne:

Neta - termin @ 28-30 sierpnia 2013
Małgonia - termin @
Mika
- termin @
Ewikewik - termin @

na pewno znów pominęłam parę osób - także dziewczynki dopisujcie się, kopiujcie listę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry