• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Poczytajcie bardzo ciekawe i wiem gdzie się musimy modlić, mama mi przed chwilą powiedziała, żebym sobie poczytała Matce Bożej z Guadalupe, która jest patronką dzieci nienarodzonych i embrionów i tu jest o cudzie, kiedy to ukazało się w 2007 r jak w meksyku zalegalizowali aborcję pielgrzymom światło na obrazie w kształcie embrionu poczytajcie ciekawe AKTUALNOŚCI + Kościół Święty + Tradycja Katolicka + SANCTUS.pl

Mikuniu narazie sam pęcherzyk ciążowy, jeszcze dzidzia nie widać mam nadzieję, że za 2 tyg jednak się pojawi, miło Cię słyszeć, że jesteś zadowolona, pozdrawiam :)*
Suana Ciebie tez i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Eska zobaczysz napewno sie dzidzio pojawi
Mika.k ja rowniez chce sie zabrac do Chodakowskiej tylko narazie karmie i boje sie pokarm mi sie straci jak zaczne cwiczyc.Mam jeszcze 2 kg po ciazy a chcialabym tak schudnac do 55kg bo w grudniu przymiarka sukni slubnej i wesele w przyszlym roku
Dziewczyny doczytalam tylko po lebkach bo u nas sie choroba wkradla.ja leze plackiem.glowe ma mi rozerwac,mala dostala kataru,potem goraczki wczoraj bylam u lekarza i ma zapalenie ucha srodkowego i mamy antybiotyk.Jest marudna do tego M tez chory ale musi do pracy chodzic.No a my z mala w domu siedzimy i niewychodzimy i do tego dzisiaj mnie juz tez ucho boli.jakas masakra:no:
A to dla cioci Izki emily-1.jpgemily-8.jpgP1010606.jpg

Załączniki

• emily-1.jpg
    emily-1.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 50
  • emily-8.jpg
    emily-8.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 48
  • P1010606.jpg
    P1010606.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 52
Suana dzis mam 25 dc.

Boże obiecuje być lepszym człowiekiem jak sie tym razem uda. A i tak taka zła niejestem- nie wyrywam muchom skrzydełek, nie strzelam z procy do ptaków, dokarmiam bezpańskie psy. Ehh. Eska biorę sie za czytanie artykułu... A wiecie co. Nie ładnie wierzyc przesądom, ale... Przychodzi do mnie raz na jakiś czas taka Pani z Ukrainy pomódz mi przy większych porządkach... No i ja jej dzisiaj pytam, czemu nigdy nie przeciera takiego starego, wielkiego lustra. Popękane w rogu na kilka części, ale wydawało mi sie to takie artystyczne... A ona mi na to, że z tego to zła energia, i ona nie chce się w tym przeglądać, bo to wielkie nieszczęscie... Wypierd...iłam to lustro w trzy sekundy. Jak to mówia wszystkie sposoby dobre by tym razem sie udało;p Mam nadzieje, że już niemacie mnie całkiem za wariatkę.:)

mika.k - wiem o czym mówisz kochana... Ja jak wrociłam ze zwolnienia było mi lepiej bo myśli były odciążone, a później wszystkie dziewczyny i kuzynki, które były ze mną w ciązy zaczęly rodzić. I zaczęły się pempkowe... nie dałam rady iść na żadne.... Tylko mój J. musiał mnie wszystkim tłumaczyć... Będzie dobrze dziewczyny. Głęboko w to wierzę. Tu jest taka dobra energia i tyle pozytywnych fluidów sobie wysyłamy, że musi być dobrze. Buziaki

Eska za dwa tygodnie to już będzie byk:)

Karo gratuluje pięknej córci;)

Karo ale ona cudnaaaaaa jezusieeeeeeeeeee :-):-) i te oczyska :-)
a co do ćwiczeń to ja chce tak z 3-4 kg jeszcze zrzucić, jak narazie już mam wage sprzed ciąży od kilku dni, więc przez 3 tyg zleciało mi 13 kg :-)

Mika moj babelek je i rośnie :-p teraz udało mi się go uspać bo jakaś maruda mu się włączyła, to samo co w nocy :-p ostatnio się mało wysypiamy, bo mały się budzi, zje i przez godzine lub wiecej walczymy, żeby zasnął.. ledwo odłoże go do łóżeczka, położe się, zgasze lampke i jest krzyk.. wyczuwa menda mała jak się kładę :p

Eska coś w tych modlitwach jest.. ja na początku ciąży pojechałam z mężem na Jasną Góre pomodlić się o szcześliwe donoszenie ciąży i udało się, obiecałam sobie wtedy, że jak mały się urodzi to wybierzemy się podziękować i we wrześniu zamierzamy tam jechać :)

Suana to gdzie ten Twój chłop, niech wraca szybko i zabiera się do roboty :-p

Madziorek z testami owu tak nie kombinowałam to nie pomogę, ale też słyszałam, że jak jest ciąża to coś tam pokazuje :)

Izka ale jest prze słodki kudłacz niech se marudzi:)))
ej to ładnie już zrzuciłaś:)
Wiecie co dostałam magneB6 i mam mniejsze mdłości, ginka mi powiedziała, że to powinno pomóc i rzeczywiście, bo już mam takie wkrętki, że szok, że jak mnie nie mdli to dzidzia nie rosnie itd, suma sumarum jak żyłam w nieświadomce to mnie nic nie mdliło....ech....
Suana słoiczek proponuje:happy:
Madziorek ja nie wierzyłam żadnym zabobonom dopóki nie zaczęłam pracy, a ze mną w dziale pracuje prawdziwa wredna wiedźma, nie uwierzyłabym ale kilka razy się przekonałam na własnej skórze i noszę czerwone serduszko na szyi:)
Karo jeszcze raz dzięki za dobre słowo:)

A Ozili, Myszki, Malgoni to nie widać dziś w ogóle halo halo????Michalina też gdzieś zaginęła w akcji:-) Mika też coś kombinuje chyba:-D

reklama
serduszko już wisi, modlitwa zmówiona, lustro wyrzucone;p tak na wszelki wypadek. Celta jak samopoczucie dzisiaj? Lepiej? A mi dziadziuś pomógł zrobić słoiki i mam 50 słoików kiszonych;) niach niach niach:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry