Madziorrek
Fanka BB :)
Myszko ja wiem, że jestem niecierpliwa, ale nigdy nie szalałam tak jak teraz... Nie wiem co mi sie dzieje
Troszke presja czasu, bo wzialam 2 mce zaleglego urlopu, żeby od wirusków odpocząć. Pracuje z kochanymi dzieciakami (3 latki), są kochane, ale sa też małymi bioterorystami. Za tydzień wracam do pracy... a jak lekarze szukali przyczyny i nie znaleźli to powiedziali mi, że możliwe że przedostały się jakieś wiruski od dzieci właśnie. W przedszkolu co chwila jak nie rumień, to odra, to półpasiec, świnka, różyczka i inne.... Dlatego się tak napaliłam, bo teraz od 2 mcy jestem czysta w końcu;p Myszko taka przeprowadzka to duże zmęczenie, ale satysfakcja chyba też fajna, że nowe, pewnie fajniejsze miejsce co??
Zawsze podziwiałam osoby które umieją ppięknie jeździć na desce
ja jestem zbytnią ciapka i nigdy sie nieprzestawiłam z nart.
Troszke presja czasu, bo wzialam 2 mce zaleglego urlopu, żeby od wirusków odpocząć. Pracuje z kochanymi dzieciakami (3 latki), są kochane, ale sa też małymi bioterorystami. Za tydzień wracam do pracy... a jak lekarze szukali przyczyny i nie znaleźli to powiedziali mi, że możliwe że przedostały się jakieś wiruski od dzieci właśnie. W przedszkolu co chwila jak nie rumień, to odra, to półpasiec, świnka, różyczka i inne.... Dlatego się tak napaliłam, bo teraz od 2 mcy jestem czysta w końcu;p Myszko taka przeprowadzka to duże zmęczenie, ale satysfakcja chyba też fajna, że nowe, pewnie fajniejsze miejsce co??Zawsze podziwiałam osoby które umieją ppięknie jeździć na desce