• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczynki ja sie tylko szybko witam;-)

bo zmykam do pracy, nie doczytalam wszystkiego jeszcze tylko-
tak pasek owu wykrywa ciaze ale musi byc bardzo ciemny i przed @ - tez robilam bo mialam i wykryl! Ale po ciazowym sprawdzalam.
bede Was czytac w pracy- nie dam rady dzis niestety nic pisac...
buziaki dla wszystkich duuuuuuzzzzzeeeeeee:tak:
papa i milego dnia:-)
p.s. ja kocham narty!!!!! I tesknie za Naszym Zakopanem;-)
i w au w tamtym roku tez jezdzilismy z m i synem:-)

Ostatnia edycja:
Eska jem buraki od zawsze w wielkich ilościach - uwielbiam :) Wątróbki w ciąży się nie poleca, bo ma dużo witaminy A, która może powodować wady dziecka. Łykam Żuravit od 2 miesięcy i było lepiej, a teraz znowu gorzej.

Celta ja też chcę rodzić sn. Już dwa razy miałam koszmar, że robią mi cc :)

Ozila
a ja ostatnio zrobiłam owulacyjny, bo znalazłam podczas sprzątania i nie wyszedł :) A w ciąży jestem niezaprzeczalnie :) Owu wykrywa lh, a ciążowy hcg.

Dzieńdoberek :-)
Piękne słońce, aż chce się żyć! Kurcze jakim człowiek jest czułym na pogodę stworzeniem. Mi to z wiekiem chyba się jeszcze pogłębia.

Dziś lekarz sam z siebie zadzwonił do mnie - SZOK. Co prawda, ja dzwoniłam wcześniej 2x w zeszłym tygodniu, ale widać nie mógł odebrać i zadzwonił sam. Bardzo miłe.

myszka, ja wiem że internet robi wodę z mózgu, ale niestety szukając u siebie wczesnych objawów, człowiek siłą rzeczy chce znaleźć ich potwierdzenie i szuka, u kogo było podobnie. Strasznie mnie to u siebie wkurza, ale nie mogłam się wczoraj pohamować. Zdrowy rozsądek mówi, że TRZEBA czekać, a serce swoje. Powiem tak - mam nadzieję, że się udało, ale słabo w to wierzę. Pełne to sprzeczności, ale tak właśnie jest.
I masz rację, lekarz też mnie uspokoił, że te leki w początkowym okresie ciąży nie będą miały znaczenia, więc mam czas na ich odstawienie.

Ozila, Też się cieszę, że wszystko dobrze :tak:, z tymi testami to ja w ogóle nie wiem jak jest. Nawet nie wiem, czy dobrze mi pokazały tą owulację... Teraz nie pokazują kompletnie nic. A przed owulacją cały czas miałam bladą kreskę testową, może LH rosło, nie wiem. Kończą mi się te testy, nie wiem czy kupię kolejne.
W au?? Znaczy w Austrii jeździliście? ;-)
Nigdy nie byłam, jakoś bardziej ciągnie mnie we włoskie strony.

magda, trzymam w takim razie kciuki, żebyś mogła rodzić sn :tak:. I czekamy co w pon. lekarz powie - trzymam kciuki!
Znam dziewczyny, które specjalnie zapisują się na cc, bo nie chcą bólu, ale naprawdę jest to do przeżycia jak widać ;-),a do tego, ja tuż po porodzie byłam w stanie wstać, iść do toalety i wszystko niemal koło siebie zrobić. Dla mnie to ważne.

Madziorrek, ściskam mocno. Jak nie tym razem, to następnym :tak:

mika, no ciekawe, to co piszesz. Ja tam do końca testom nie wierzę, tak jak już niejednokrotnie pisałam. Ale trzymam kciuki za Ciebie :-), wiesz - kochać można się niezależnie od dnia cyklu ;-), czy jest owulacja czy jej nie ma - a może akurat się powiedzie.

reklama
Ja jeszcze na chwilke dzis, bo padam po pracy

dzieciaczki na zdjeciach cudneee!!!!

mysiu cierpliwosci i spokoju teraz zycze, wiem dokladnie co to przeprowadzka uff;-)

celta au znaczy u mnie w australii :-)(Perisher i Thredbo)

co do testow owu, to mnie znowu w "tym" cyklu w ogole wychodzila jakby dwa razy owulka haha, praktycznie krecha byla zawsze tylko duzo jasniejsza przed ale dwa razy nie po kolei tez ciemniejsza ( ale robilam dwoma firmami)
co do tego czy wykrywa ciaze- podobno poczatkowy pik wykrywaja hcg bo jest podobny sklad chemiczny do lh-tak czytalam ale wlasnie ma zbladnac po owulce i dopiero wtedy kiedy test ciazowy by wykryl- madziu nie wiem, moze na tak zaawansowanym etapie nie wychodzi?...... Nie wiem tak slyszalam, ale tez zeby na tych testach tak nie polegac tylko jednak ciazowy robic i sie nie sugerowac i nie nakrecac, pisze co slyszalam, wiec radze jednak ciazowy robic:tak:

u mnie jakos leci- biust dalej jak kamien, no i wczoraj dwa razy toalete przywitalam, wiec jest chyba ok;-)- male kroczki:-)

buziaczki i wiedzcie , ze bylam z Wami w pracy haha

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry